Luc Belaire Rare Rosé Fantôme Edition 12,5% Vol. 0,75l | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Luc Belaire Rare Rosé Fantôme Edition 12,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Forkæl dig selv med den luksuriøse smag af Luc Belaire Rare Rosé Fantôme Edition. Denne udsøgte rosévin er en blanding af Grenache, Cinsault og Syrah, der skaber en rig og frugtagtig smag, som helt sikkert vil imponere. Dens subtile sødme og livlige lyserøde nuance gør den til det perfekte valg til fester, romantiske middage eller bare en aften i byen. Fantôme Edition har en lysende etiket, som giver aftenen et ekstra strejf af glamour. Med noter af jordbær og solbær er denne rosé en sand fornøjelse. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Oplev elegancen i Luc Belaire Rare Rosé Fantôme Edition i dag!

28,99 €

28,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Luc Belaire Rare Rosé Fantôme Edition - en strålende, mousserende vin, der tager dine fester til det næste niveau. Denne dejlige rosé er fremstillet i hjertet af Provence-Alpes-Côte d'Azur, en region, der er kendt for at producere verdens fineste rosévine.

Fantôme Edition skiller sig ud med sin selvlysende etiket, der giver et strejf af magi til dine fester. Når lyset dæmpes, kan du se flasken lyse op og blive festens midtpunkt. Det er ikke bare en vin, det er en oplevelse, der vil få dine gæster til at tale længe efter, at festen er slut.

Lad os nu tale om smagen. Denne rosévin er lavet af en blanding af Grenache, Cinsault og Syrah og glæder din gane med sine rige, levende smagsnuancer. Hver slurk afslører en harmoni af friske jordbær, solbær og et strejf af brombær. Og resultatet? En sprød, elegant vin, der er perfekt til at skåle for dine særlige øjeblikke.

Uanset om du skal invitere din elskede på middag, være vært for en elegant fest eller bare vil nyde lidt luksus, er Luc Belaire Rare Rosé Fantôme Edition din perfekte ledsager. Dens unikke smagsblanding og dens fortryllende selvlysende etiket gør den til mere end bare vin. Det er en oplevelse, der får dine almindelige øjeblikke til at funkle og gør dem til uforglemmelige minder.

Så hvorfor vente? Gør dine fester ekstraordinære med Luc Belaire Rare Rosé Fantôme Edition. Husk, at det ikke kun handler om, hvad der er i glasset, men om den oplevelse, det giver. Skål for at skabe uforglemmelige øjeblikke med Luc Belaire!
Produktinformation
Luc Belaire
Ny
chat Anmeldelser (0)