Luc Belaire GOLD Brut Fantôme Edition 12,5% Vol. 0,75l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Luc Belaire GOLD Brut Fantôme Edition 12,5% Vol. 0,75l

1.40 kg

28,99 €

28,99 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Predstavujeme Luc Belaire GOLD Brut Fantôme Edition, šampanské, ktoré prináša luxus a eleganciu na vaše oslavy. Toto šampanské Brut Fantôme Edition, ktoré oplýva bohatou vôňou a znamenitou chuťou, je skutočným potešením pre zmysly.

Šampanské Luc Belaire GOLD Brut Fantôme Edition, vyrobené s absolútnou precíznosťou, sa pýši krásnou zlatou farbou, ktorá je rovnako lákavá ako jeho chuť. Vďaka jemným bublinkám a sviežemu, osviežujúcemu záveru je ideálne na prípitok na výnimočné chvíle alebo na vychutnávanie pri skvostnom jedle.

Toto šampanské je symfóniou chutí s tónmi hrušky, broskyne a náznakom toastu. Jeho elegantný, vyvážený a živý charakter určite zapôsobí aj na tie najnáročnejšie chuťové bunky. Doprajte si luxus a sofistikovanosť, ktoré vám môže poskytnúť len Luc Belaire GOLD Brut Fantôme Edition.

Toto šampanské však nie je len o chuti. Fantôme Edition sa dodáva v zvodnej fľaši, ktorú zdobí žiarivá zlatá etiketa a svietiace detaily. Je ozdobou ešte pred tým, ako otvoríte zátku, a je tak dokonalým stredobodom každej udalosti.

Zažite pôvab šampanského Luc Belaire GOLD Brut Fantôme Edition, ktoré stelesňuje bohatstvo a rafinovanosť. Či už oslavujete významný míľnik, prežívate romantický večer, alebo si jednoducho užívate jemné veci v živote, toto šampanské určite pozdvihne každú príležitosť.

Tak prečo čakať? Objavte zlatý štandard šampanského s Luc Belaire GOLD Brut Fantôme Edition. Nechajte sa jeho bublinkami uniesť na cestu čistého pôžitku a výnimočnej chuti. S každým dúškom pochopíte, prečo je Luc Belaire považované za jedno z najlepších na svete. Vychutnajte si štandard GOLD ešte dnes!
Tabuľka dát
Luc Belaire
Nové
chat Komentáre (0)