Karukera L'Intense Rhum Blanc Agricole 63,8% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Kúpiť rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Karukera L'Intense Rhum Blanc Agricole 63,8% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg

61,39 €

61,39 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Karukera L'Intense Rhum Blanc Agricole, destilát, ktorý je ideálny pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote. Je uložená v štýlovej darčekovej škatuľke a je ideálnym darčekom pre blízkeho človeka alebo potešením pre vás.

Toto nie je obyčajný rum. Karukera L'Intense je agricole rum, čo znamená, že sa vyrába z čerstvej trstinovej šťavy, a nie z melasy, čo mu dodáva jedinečný trávnatý chuťový profil. Jeho vysoko intenzívna chuť je dôkazom jeho názvu a sľubuje nezabudnuteľný zážitok pri popíjaní.

Každá fľaša Karukera L'Intense Rhum Blanc Agricole bola starostlivo vyrobená na Guadeloupe, francúzskom karibskom ostrove preslávenom výrobou vysokokvalitného rumu. Tropické podnebie dodáva rumu jedinečný charakter a umožňuje mu rozvinúť intenzívnu, bohatú chuť, ktorá je skutočne jedinečná.

Či už ste skúsený znalec rumu alebo dobrodruh, ktorý chce objavovať nové chute, Karukera L'Intense Rhum Blanc Agricole vás určite zaujme. Jeho vysoký objem zaručuje robustný a chuťovo výrazný punc, vďaka čomu je výnimočným doplnkom každej zbierky alkoholu.

Vychutnajte si ho čistý, aby ste ocenili jeho plnú chuť, alebo ho primiešajte do svojho obľúbeného koktailu, aby ste si ho luxusne vychutnali. Nezabudnite však, že toto nie je len fľaša rumu - je to pozvánka na zážitok z Karibiku priamo z pohodlia vášho domova.

Tak smelo do toho, doprajte si Karukera L'Intense Rhum Blanc Agricole. Nie je to len nápoj, je to cesta chuti, ktorá čaká na objavenie.
Tabuľka dát
Karukera
Nové
chat Komentáre (0)