Karukera L'Intense Rhum Blanc Agricole 63,8% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Køb rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Karukera L'Intense Rhum Blanc Agricole 63,8% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg

61,39 €

61,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Karukera L'Intense Rhum Blanc Agricole, en spiritus, der er perfekt til dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Den ligger i en stilfuld gaveæske og er en ideel gave til en, du holder af, eller til dig selv.

Dette er ikke en helt almindelig rom. Karukera L'Intense er en Agricole-rom, hvilket betyder, at den er fremstillet af frisk sukkerrørsjuice i stedet for melasse, hvilket giver den en unik, græsagtig smagsprofil. Den højintensive smag er et vidnesbyrd om dens navn og lover en uforglemmelig smagsoplevelse.

Hver flaske Karukera L'Intense Rhum Blanc Agricole er omhyggeligt fremstillet i Guadeloupe, en fransk caribisk ø, der er kendt for sin romproduktion af høj kvalitet. Det tropiske klima giver rommen en unik karakter, så den kan udvikle en intens, rig smag, der virkelig er enestående.

Uanset om du er en erfaren rom-connaisseur eller en eventyrlysten spiritus, der ønsker at udforske nye smage, vil Karukera L'Intense Rhum Blanc Agricole helt sikkert imponere. Den høje volumen sikrer et robust og smagfuldt punch, hvilket gør den til en enestående tilføjelse til enhver spiritussamling.

Nyd den ren for at sætte pris på dens fyldige smag, eller bland den i din yndlingscocktail for et luksuriøst twist. Men husk, dette er ikke bare en flaske rom - det er en invitation til at opleve en smag af Caribien, lige fra dit hjem.

Så værsgo, forkæl dig selv med Karukera L'Intense Rhum Blanc Agricole. Det er ikke bare en drink, det er en smagsrejse, der venter på at blive opdaget.
Produktinformation
Karukera
Ny
chat Anmeldelser (0)