🌾Minttu Black Original Liqueur 35% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Minttu Black Original Liqueur 35% Vol. 0,5l

1.40 kg
Vyskúšajte sviežu, osviežujúcu chuť likéru Minttu Black Original! Tento jedinečný destilát je ideálny pre tých, ktorí ocenia výraznú chuť mäty s príchuťou. Vďaka svojej jemnej textúre a povzbudzujúcej chuti je ideálny na každú príležitosť. Či už si užívate večer alebo organizujete večierok, likér Minttu Black Original sa nepochybne stane miláčikom davu. Tak prečo čakať? Odhaľte svoju dobrodružnú stránku a potešte svoje chuťové poháriky týmto pozoruhodným likérom. Nezabudnite, že to nie je len nápoj, je to zážitok.

15,59 €

15,59 € Bez DPH

Popis
Potešte svoje chuťové poháriky osviežujúcim likérom Minttu Black Original. Tento lahodný destilát vám prináša tú najlepšiu zmes osviežujúcej mäty a bohatej chuti horkej čokolády, vďaka čomu je absolútnou lahôdkou na každú príležitosť. Hladká textúra a dokonalá rovnováha sladkých a mätových tónov vo vás zanechá chuť na ďalšie.

Likér Minttu Black Original, ktorý sa plní do fliaš vo Fínsku, je vyrobený s maximálnou starostlivosťou a precíznosťou a používa len tie najkvalitnejšie ingrediencie. To zaručuje jedinečnú chuť, ktorá sa odlišuje od ostatných. Nie je to len nápoj, je to zážitok, ktorý vás s každým dúškom prenesie do nádhernej fínskej krajiny.

Či už plánujete uvoľnený večer s priateľmi, alebo hľadáte dokonalý nápoj k večeri, likér Minttu Black Original je vašou voľbou. Môžete si ho vychutnať priamo, s ľadom alebo ho použiť na dodanie nádychu rafinovanosti vašim obľúbeným koktailom.

Nezabudnite, že dobrý likér je ako tajná prísada; umocňuje celkový zážitok. A s likérom Minttu Black Original si nekupujete len nápoj, ale aj kus fínskej tradície plnej výnimočnej chuti. Je dokonalým doplnkom vašej zbierky likérov alebo premysleným darčekom pre nadšencov destilátov vo vašom živote.

Tak prečo čakať? Vstúpte do sveta likéru Minttu Black Original. Vyskúšajte ho ešte dnes a nechajte sa jeho jedinečnou chuťou uniesť na cestu objavovania chutí. Čaká na vás svet mätovo-čokoládovej dobroty!
Tabuľka dát
Minttu
Nové
chat Komentáre (0)