🌾Zwack Unicum 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Zwack Unicum 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite bohatú, jedinečnú chuť Zwack Unicum. Tento prémiový bylinný likér s bohatou tradíciou sa odborne vyrába v Maďarsku. So silným 40 % obsahom alkoholu je skutočným potešením pre zmysly. Tajná receptúra sa pýši zmesou viac ako 40 rôznych bylín a korenín, ktoré ponúkajú komplexný, ale vyvážený chuťový profil. Zwack Unicum je ideálny na popíjanie čistého nápoja alebo miešanie do koktailov a je vašou voľbou pre výnimočný zážitok z pitia. Vychutnajte si autentickú chuť tejto maďarskej špeciality; je to svet chutí v každom dúšku.

20,89 €

20,89 € Bez DPH

Popis
Doprajte si bohatú a výraznú chuť Zwack Unicum, jedinečného nápoja, ktorý lahodí chuťovým pohárikom už po celé generácie. Tento výrazný likér, ktorý je vyhlásený pre svoj 40 % objem, je skutočným dôkazom remesla tradičnej maďarskej výroby nápojov. Vyrába sa z tajnej zmesi viac ako 40 rôznych bylín a korenín a každý dúšok Zwack Unicum ponúka komplexný, mnohovrstvový zážitok.

V srdci každej fľaše sa skrýva svet chutí, ktorý čaká na objavenie. Prvý dúšok vás privíta výraznou horkou chuťou, ktorá pomaly prechádza do mierne sladkého bylinného záveru. Je to cesta objavovania, vďaka ktorej je každý nápoj nezabudnuteľným zážitkom. Zwack Unicum je ideálny ako aperitív alebo digestív a dodá každej príležitosti nádych sofistikovanosti.

Zwack Unicum je balený v dizajnovo výraznej 0,7l fľaši, ktorá je rovnako príjemná na pohľad ako na chuť. Ikonický dizajn fľaše spolu s bohatou tmavou farbou likéru dodajú vášmu baru nádych elegancie.

Či už ste znalcom kvalitných likérov, alebo hľadáte dokonalý darček pre blízkeho, Zwack Unicum vás určite zaujme. Vychutnajte si ho čistý, na ľade alebo ako základ inovatívneho kokteilu. Ponorte sa do sveta Zwack Unicum a zažite chuťový zážitok, aký nemá obdobu.

Nezabudnite, že každý dúšok je oslavou tradície, kultúry a výnimočnej chuti. Pridajte sa k tým, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote, so značkou Zwack Unicum. Vaše chuťové poháriky sa vám poďakujú!
Tabuľka dát
Zwack
Nové
chat Komentáre (0)
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: