Dictador PÁRRAFO I 24 Years Old PARDO Vintage 1998 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Kolumbijský rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dictador PÁRRAFO I 24 Years Old PARDO Vintage 1998 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Doprajte si bohatstvo rumu Dictador PÁRRAFO I, vynikajúceho ročníkového rumu, ktorý zreje 24 rokov, aby získal svoju jedinečnú, rafinovanú chuť. Táto stará edícia PARDO, uložená v štýlovej darčekovej škatuli, je stelesnením luxusu a elegancie. Každý dúšok s obsahom 43 % obj. je nádhernou explóziou chuti, ktorá odhaľuje tóny kávy, medu a karamelu. Bohatý, hladký a dlhotrvajúci záver z neho robí dokonalú voľbu pre znalcov rumu. Doprajte si ho sami alebo ním obdarujte svojich blízkych a vychutnajte si jedinečnú chuť tohto skutočne ročníkového destilátu.

119,39 €

119,39 € Bez DPH

Popis
Objavte exotickú a znamenitú chuť rumu Dictador PÁRRAFO I PARDO Vintage, ktorý je skutočne prémiový a zrel dlhých 24 rokov. Tento skvost pochádza z bujnej tropickej krajiny Kolumbie, kde je starostlivo spracovaný a destilovaný do dokonalosti.

Každý dúšok tohto lahodného rumu je cestou chuti, v ktorej sa prelínajú hlboké, hrejivé tóny maslového masla, medu a vanilky, pretkané náznakom pražených kávových zŕn a opečeného kokosu. Jeho komplexný charakter a bohatý jantárový odtieň svedčia o procese zrenia, ktorý trvá dve desaťročia.

Dictador PÁRRAFO I PARDO Vintage je však viac ako len rum - je to zážitok. V okamihu, keď otvoríte fľašu, vás privíta silná vôňa, ktorá pripraví pôdu pre chuťové dobrodružstvo, ktoré vás čaká. Či už si ho vychutnáte čistý, s ľadom alebo v dekadentnom kokteile, tento rum určite poteší a prekvapí aj tie najnáročnejšie chuťové bunky.

Rum Dictador PÁRRAFO I PARDO Vintage sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuľke, takže je ideálnou voľbou pre premyslený darček alebo zaslúžené potešenie pre seba. Nechajte sa týmto výnimočným rumom preniesť do srdca Kolumbie pri každom dúšku.

Pridajte sa k zástupu milovníkov rumu, ktorí objavili jedinečný pôvab Dictador PÁRRAFO I PARDO Vintage. Je to viac ako nápoj, je to tradícia, odkaz a svedectvo o umení výroby rumu. Je načase, aby ste si vychutnali bohatstvo tohto elegantného destilátu. Tak prečo čakať? Doprajte si výnimočnú chuť Dictador PÁRRAFO I PARDO Vintage ešte dnes!
Tabuľka dát
Dictador
Nové
chat Komentáre (0)