Dictador PÁRRAFO I 24 Years Old PARDO Vintage 1998 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Colombiansk rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dictador PÁRRAFO I 24 Years Old PARDO Vintage 1998 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd rigdommen i Dictador PÁRRAFO I, en udsøgt vintage rom, der er lagret i 24 år for at opnå sin unikke, raffinerede smag. Denne gamle PARDO-udgave, som ligger i en stilfuld gaveæske, er indbegrebet af luksus og elegance. Med 43% vol. er hver tår en skøn smagseksplosion, der afslører noter af kaffe, honning og karamel. Den rige, glatte og langvarige finish gør den til et perfekt valg for romkendere. Forkæl dig selv, eller giv den til dem, du holder af, og nyd den uovertrufne smag af denne ægte vintage spiritus.

119,39 €

119,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den eksotiske og udsøgte smag af Dictador PÁRRAFO I PARDO Vintage, en virkelig førsteklasses rom, der er blevet lagret i 24 lange år. Denne perle kommer fra de frodige, tropiske landskaber i Colombia, hvor den er omhyggeligt fremstillet og destilleret til perfektion.

Hver slurk af denne dejlige rom er en smagsrejse, sprængfyldt med dybe, varme noter af karamel, honning og vanilje, blandet med et strejf af ristede kaffebønner og ristet kokos. Dens komplekse karakter og rige, ravfarvede nuance er et vidnesbyrd om den to årtier lange modningsproces, den gennemgår.

Men Dictador PÁRRAFO I PARDO Vintage er mere end bare en rom - det er en oplevelse. I det øjeblik du åbner flasken, vil du blive mødt af en robust aroma, der sætter scenen for det smagseventyr, der venter. Uanset om den nydes ren, med is eller i en dekadent cocktail, vil denne rom helt sikkert glæde og overraske selv de mest kræsne ganer.

Dictador PÁRRAFO I PARDO Vintage leveres i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til det perfekte valg til en betænksom gave eller en velfortjent forkælelse til dig selv. Lad denne enestående rom transportere dig til hjertet af Colombia med hver slurk.

Slut dig til den legion af romelskere, der har opdaget den unikke tiltrækningskraft ved Dictador PÁRRAFO I PARDO Vintage. Det er mere end en drink, det er en tradition, en arv og et vidnesbyrd om kunsten at fremstille rom. Det er på tide, at du nyder rigdommen i denne elegante spiritus. Så hvorfor vente? Lad dig friste af den ekstraordinære smag af Dictador PÁRRAFO I PARDO Vintage i dag!
Produktinformation
Dictador
Ny
chat Anmeldelser (0)