Dictador RIMA 1 21 Years Old AMERICAN OAK Cask Vintage 2001 44% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Kolumbijský rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dictador RIMA 1 21 Years Old AMERICAN OAK Cask Vintage 2001 44% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Ponorte sa do robustnej chuti 21-ročného ročníkového rumu Dictador RIMA, ktorý starostlivo dozrieval v sudoch z amerického duba. Tento luxusný rum, pôvodne vyrobený v roku 2001, láka jedinečnou zmesou sladkých a korenistých tónov a ponúka bohatý, komplexný zážitok. Každý dúšok odhaľuje nadčasovú cestu chutí - od karamelu a medu až po jemný nádych opečeného duba. Táto fľaša v elegantnej darčekovej škatuľke je dokonalým darčekom na akúkoľvek príležitosť. Vychutnajte si Dictador RIMA, dokonalú voľbu pre znalcov rumu. Vychutnajte si bohatstvo, popíjajte tradíciu!

76,49 €

76,49 € Bez DPH

Popis
Doprajte si luxusnú chuť rumu Dictador RIMA, ktorý od roku 2001 dozrieva v sude z amerického duba. Tento pozoruhodný ročníkový destilát z renomovaného liehovaru Dictador stelesňuje výnimočnú zmes bohatých chutí a jemných textúr.

Dictador RIMA, ktorý oplýva jedinečným charakterom, zreje 21 rokov, čím sa stáva oslavou času a tradície. Každá kvapka tohto znamenitého rumu odhaľuje symfóniu chutí, od sladkých tónov medu a karamelu až po jemný šepot vanilky a kakaa. Zrenie v sude z amerického duba dodáva rumu hĺbku a dodáva mu výraznú dubovú chuť, ktorá dopĺňa jeho robustný profil.

S obsahom alkoholu 44 % nie je rum Dictador RIMA určený pre ľudí so slabým srdcom. Je to silný rum s plným telom, ktorý je veľmi silný, ale zároveň elegantne tancuje na vašom podnebí vďaka svojej nádhernej komplexnosti. Keď si dáte dúšok, vydáte sa na cestu, ktorá prechádza rozmanitými chuťami tohto destilátu.

Dictador RIMA je viac ako len fľaša rumu, je to zážitok. Či už ako vkusný darček pre znalca vo vašom živote, alebo potešenie pre seba, tento ročníkový rum vás určite zaujme. Jeho nádherné balenie odráža kvalitu liehoviny vo vnútri, vďaka čomu je dokonalým doplnkom každej zbierky alkoholu.

Zažite stretnutie času, tradície a chuti s Dictadorom RIMA - ročníkovým rumom, ktorý je skutočne triedou sám o sebe. Nejde len o pitie rumu, ale aj o vychutnávanie kúska histórie, jeden dúšok za druhým. Vyskúšajte Dictador RIMA ešte dnes a ochutnajte rozdiel, ktorý môže spôsobiť 21 rokov v sude z amerického duba.
Tabuľka dát
Dictador
Nové
chat Komentáre (0)