Dictador CAPITULO I 24 Years Old Sherry Cask Colombian Aged Rum 1996 44% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Kolumbijský rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dictador CAPITULO I 24 Years Old Sherry Cask Colombian Aged Rum 1996 44% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Objavte dráždivú chuť kolumbijského rumu Dictador CAPITULO I Sherry Cask. Tento vynikajúci destilát, ktorý zrel viac ako dve desaťročia, sa môže pochváliť bohatým, komplexným chuťovým profilom, ktorý svedčí o jeho kolumbijskom dedičstve. Každý dúšok odhalí príval sladkého sherry, dokonale vyváženého s korenistými dubovými tónmi, ktoré sú lahôdkou pre skúsených znalcov rumu aj pre začiatočníkov. Je uložený v štýlovej darčekovej škatuľke a je ideálnou voľbou na špeciálne príležitosti alebo jednoducho na pozdvihnutie vášho večerného drinku. Doprajte si nezabudnuteľný zážitok s rumom Dictador CAPITULO I ešte dnes!

118,39 €

118,39 € Bez DPH

Popis
Zažite vynikajúcu chuť Dictador CAPITULO, 24-ročného kolumbijského rumu zrejúceho v sude po sherry. Tento veľmi vyhľadávaný destilát musí mať každý znalec rumu. Tento vyzretý rum, ktorý pochádza až z nádhernej krajiny Kolumbie, je dôkazom jemného remeselného spracovania a bohatého dedičstva výroby rumu.

Dictador CAPITULO zreje v sudoch po sherry, čo mu dodáva jedinečnú, sofistikovanú chuť. Každý dúšok je prísľubom nádhernej zmesi chutí s tónmi sušeného ovocia, opekaných orechov a nádychom medu. Je to plný rum s hladkým, dlhotrvajúcim záverom, ktorý vás nechá túžiť po ďalšom.

Tento rum je zabalený v štýlovej darčekovej škatuľke a predstavuje dokonalý darček na akúkoľvek príležitosť. Oslávte významný míľnik, pripomeňte si špeciálnu udalosť alebo si jednoducho doprajte bohatú, komplexnú chuť tohto prémiového vyzretého rumu. Nie je to len nápoj, je to zážitok.

Takže či už ste nadšenec rumu alebo nováčik objavujúci svet liehovín, Dictador CAPITULO musíte vyskúšať. Vychutnajte si ho čistý, s ľadom alebo vo svojom obľúbenom kokteile. Je to všestranný destilát, ktorý doplní každé prostredie, od útulného večera doma až po slávnostné stretnutie s priateľmi.

Nenechajte si ujsť tento výnimočný kolumbijský vyzretý rum. Je to chuť toho najlepšieho z Kolumbie, dokonale vyzretého a starostlivo pripraveného pre váš pôžitok. Objednajte si Dictador CAPITULO ešte dnes a vydajte sa na vzrušujúcu cestu chutí a vôní. Na zdravie!
Tabuľka dát
Dictador
Nové
chat Komentáre (0)