🌾Dictador XO PERPETUAL Colombian Aged Rum 40% Vol. 0,05l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dictador XO PERPETUAL Colombian Aged Rum 40% Vol. 0,05l

1.40 kg
Zažite bohatú, robustnú chuť kolumbijského rumu Dictador XO Perpetual Aged. Tento jedinečný, vysokokvalitný rum je skutočným odrazom živej kolumbijskej kultúry a stáročnej tradície. Ručne vyrábaný s vášňou ponúka hladkú, plnú chuť s nádychom sladkosti. Či už ste znalec rumu, alebo jednoducho hľadáte nové chuťové dobrodružstvo, Dictador XO Perpetual očarí vaše chuťové bunky a zanechá vo vás chuť na ďalšie. Vďaka svojmu výraznému charakteru je ideálny na popíjanie čistého alkoholu alebo na miešanie do obľúbených koktailov. Objavte pravého ducha Kolumbie s rumom Dictador XO Perpetual!

7,99 €

7,99 € Bez DPH

Popis
Pripravte sa na bohatú, jemnú chuť kolumbijského rumu Dictador XO Perpetual Aged. Tento rum, ktorý je skutočným skvostom z Kolumbie, je dokonale vyzretý a prináša jedinečný chuťový zážitok. Jeho výrazná chuť sa dosahuje vďaka jedinečnej zmesi najjemnejšieho medu z cukrovej trstiny, destilovanej čiastočne v medenom alembiku a čiastočne v oceľovej kontinuálnej kolóne, čím sa dosahuje jedinečný charakter, ktorému sa nedá odolať.

Dictador XO Perpetual ponúka hlboký, intenzívny jantárový odtieň, ktorý naznačuje bohatú, robustnú chuť vo vnútri. Každý dúšok odhaľuje komplexné vrstvy chutí - od tropického ovocia a praženej kávy až po med a vanilku, všetko dokonale vyvážené s náznakmi opečeného duba. Záver je dlhý a luxusný, čo z neho robí dokonalý rum na popíjanie pri akejkoľvek príležitosti.

Tento prémiový rum je dôkazom majstrovstva liehovarníkov, ktorí zdokonalili umenie starnutia pomocou tajnej rodinnej receptúry. Vyrába sa v obmedzenom množstve, aby sa zabezpečila najvyššia kvalita, čo z neho robí nevyhnutnosť pre znalcov rumu alebo pre každého, kto oceňuje kvalitné liehoviny.

Okrem výnimočnej chuti sa Dictador XO Perpetual môže pochváliť aj elegantnou prezentáciou. Dodáva sa v elegantnej tmavej fľaši, ktorá odráža sofistikovanosť rumu vo vnútri.

Vychutnajte si ho čistý, s ľadom alebo ako hlavnú zložku vášho obľúbeného kokteilu. Nech si ho vychutnáte akokoľvek, kolumbijský rum Dictador XO Perpetual určite zanechá trvalý dojem. Urobte si radosť a zažite vznešenú chuť najlepšieho kolumbijského rumu.
Tabuľka dát
Dictador
Nové
chat Komentáre (0)