Rammstein Rum PX Sherry Cask Finish 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Karibský rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rammstein Rum PX Sherry Cask Finish 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Vychutnajte si jedinečnú chuť rumu Rammstein PX Sherry Cask Finish! Tento vynikajúci rum je dokonale spracovaný a môže sa pochváliť lákavou zmesou bohatých, sladkých a ovocných chutí. Zreje v sudoch Pedro Ximenez Sherry, čo prináša bezkonkurenčnú jemnosť a hĺbku chuti. Nádherné tóny tmavej čokolády, sušeného ovocia a jemné podtóny sherry v rume vezmú vaše chuťové poháriky na pozoruhodnú cestu. Tento rum je zabalený v štýlovej darčekovej škatuľke a je vynikajúcim darčekom na akúkoľvek výnimočnú príležitosť. Odhaľte silnú chuť rumu Rammstein PX Sherry Cask Finish a pozdvihnite svoj zážitok z popíjania.

52,39 €

52,39 € Bez DPH

Popis
Spoznajte exotickú chuť prvotriedneho rumu Rammstein Rum PX Sherry Cask Finish, ktorý sa môže pochváliť elegantnou zmesou chutí a hladkým záverom. Tento rum je viac ako len nápoj, je to cesta objavovania chutí, a to všetko v nádherne navrhnutej darčekovej škatuli, ktorá je pôsobivým darčekom.

Rum Rammstein, vyrobený so starostlivosťou a precíznosťou, dozrieva v sudoch PX Sherry, čo mu dodáva jedinečnú esenciu, ktorá vyčnieva z davu. Tento proces dodáva rumu bohatú ovocnú chuť, ktorá sa prelína s tónmi sherry, karamelu a nádychom dubového dreva. Výsledok? Rum, ktorý uspokojí vaše chuťové bunky harmonickou zmesou sladkosti a sily a zanechá trvalý dojem.

Tento rum s obsahom 46 % obj. nie je pre slabé povahy. Je to silný, plný destilát, ktorý je ideálny na popíjanie čistý, s ľadom alebo ako základ vášho obľúbeného kokteilu. Každý dúšok prináša silný úder chuti, vďaka čomu ho musia mať milovníci a zberatelia rumu.

Rammstein Rum PX Sherry Cask Finish je viac ako len nápoj. Je to zážitok, oslava remeselnej zručnosti a svedectvo o umení výroby rumu. Či už ste znalec rumu, alebo hľadáte dokonalý darček pre blízkeho, tento rum vás určite zaujme.

Pozdvihnite teda pohár na dobré časy a vychutnajte si bohatú, komplexnú chuť rumu Rammstein Rum PX Sherry Cask Finish. Je to viac než len rum - je to spomienka, ktorá čaká na to, až si ju vytvoríte.
Tabuľka dát
Rammstein
Nové
chat Komentáre (0)