Rammstein Rum PX Sherry Cask Finish 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Caribisk rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rammstein Rum PX Sherry Cask Finish 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den unikke smag af Rammstein Rum PX Sherry Cask Finish! Denne udsøgte rom er fremstillet til perfektion og har en pirrende blanding af fyldig, sød og frugtagtig smag. Den er modnet på Pedro Ximenez Sherry-fade, hvilket giver en uovertruffen blødhed og dybde i smagen. Rommens dejlige noter af mørk chokolade, tørrede frugter og subtile sherry-undertoner vil tage dine smagsløg med på en bemærkelsesværdig rejse. Denne rom er pakket i en stilfuld gaveæske og er en fremragende gave til enhver særlig lejlighed. Slip den kraftfulde smag af Rammstein Rum PX Sherry Cask Finish løs, og løft din smagsoplevelse.

52,39 €

52,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den eksotiske smag af Rammstein Rum PX Sherry Cask Finish, en førsteklasses rom med en elegant blanding af smage og en blød finish. Denne rom er mere end bare en drik; det er en rejse i smagsoplevelser, alt sammen pakket ind i en smukt designet gaveæske, der er en imponerende gave.

Rammstein Rum er fremstillet med omhu og præcision og lagret på PX Sherry-fade, hvilket giver den en unik essens, der skiller sig ud fra mængden. Denne proces tilfører rommen en rig, frugtagtig smag med noter af sherry, karamel og et strejf af egetræ. Hvad er resultatet? En rom, der tilfredsstiller din gane med en harmonisk blanding af sødme og styrke og efterlader et varigt indtryk.

Med 46% vol. er denne rom ikke for de svage sjæle. Det er en stærk, fyldig spiritus, der er perfekt til at nippe til rent, med is eller som base for din yndlingscocktail. Hver slurk giver en kraftig smag, hvilket gør den til et must-have for romentusiaster og -samlere.

Rammstein Rum PX Sherry Cask Finish er mere end bare en drink. Det er en oplevelse, en hyldest til håndværket og et vidnesbyrd om kunsten at fremstille rom. Uanset om du er rom-connaisseur eller leder efter den perfekte gave til en, du holder af, vil denne rom helt sikkert imponere.

Så løft glasset for de gode tider, og nyd den rige, komplekse smag af Rammstein Rum PX Sherry Cask Finish. Det er mere end bare en rom - det er et minde, der venter på at blive skabt.
Produktinformation
Rammstein
Ny
chat Anmeldelser (0)