🌾Captain Morgan White Rum 37,5% Vol. 1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-15%

Captain Morgan White Rum 37,5% Vol. 1l

1.40 kg
Doprajte si tropickú chuť bieleho rumu Captain Morgan! Tento jemný, vysokokvalitný rum je ideálny pre tých, ktorí chcú do svojich koktailov pridať nádych Karibiku. Vyrába sa z najkvalitnejšej cukrovej trstiny a pre neuveriteľnú čistotu a jemnosť sa destiluje päťkrát. Či už si namiešate klasické Mojito, osviežujúcu Pina Coladu, alebo si ho jednoducho vychutnáte s ľadom, Captain Morgan White Rum je vašou vstupenkou na mini dovolenku v každom dúšku. Ponorte sa do sveta rumu Captain Morgan a nechajte svoje chuťové poháriky vyplávať!

18,89 €

18,89 € Bez DPH

22,20 €-15%

Popis
Predstavujeme Captain Morgan White Rum - špičkový, mimoriadne jemný rum, ktorý určite pozdvihne vašu koktailovú hru. Tento biely rum, ktorý vyrába legendárna značka Captain Morgan, sa destiluje z najsladšej cukrovej trstiny a dozrieva v sudoch zo zuhoľnateného duba, čo zaručuje jeho neporovnateľnú kvalitu a chuť.

Čistý, svieži chuťový profil z neho robí univerzálny doplnok každej zbierky alkoholu. Či už pripravujete klasické Mojito, osviežujúci Rum Punch alebo jednoduchý Rum s kolou, Captain Morgan White Rum je ideálnou voľbou. S každým dúškom vás privíta jemná rovnováha suchých a sladkých tónov, vďaka čomu sa z neho stáva aj vynikajúci samostatný nápoj.

Ale Captain Morgan White Rum nie je len o chuti. Jeho číry, svetlý vzhľad je príjemný na pohľad, vďaka čomu sa stane krásnym stredobodom vášho barového vozíka alebo skrinky na nápoje. Nie je to len rum; je to začiatok konverzácie, zlepšovač večierkov a zlepšovač nálady.

Tak prečo čakať? Pridajte na najbližšie stretnutie kvapku bieleho rumu Captain Morgan a nechajte sa unášať dobrou zábavou. Nezabudnite, že nejde len o nápoj vo vašej ruke, ale aj o priateľov, s ktorými sa oň delíte. Urobte si každý okamih dôležitým s rumom Captain Morgan White.

Pite zodpovedne. Captain Morgan White Rum - nadčasová klasika v novej podobe.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)