🌾Black Tot Rum 46,2% Vol. 0,05l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Black Tot Rum 46,2% Vol. 0,05l

1.40 kg
Objavte bohatú, jemnú chuť rumu Black Tot. Tento rum, dokonale zmiešaný s nádychom korenia a tropického ovocia, nie je len nápojom, ale aj zážitkom. Rum Black Tot, ktorý si najlepšie vychutnáte čistý, s ľadom alebo v sofistikovanom kokteile, je dokonalým doplnkom vášho domáceho baru. Dúšok tohto prvotriedneho alkoholu vás prenesie do Karibiku, a to všetko v pohodlí vášho domova. Ponorte sa do sveta chutí s rumom Black Tot, kde každá fľaša rozpráva príbeh. Na zdravie na tie najlepšie veci v živote.

7,99 €

7,99 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám Black Tot Rum, prémiový nápoj, ktorý vám zlepší náladu ako nikdy predtým. Tento charizmatický rum s plným telom bol dokonale prepracovaný a ponúka nezabudnuteľný zážitok z pitia všetkým milovníkom rumu.

Black Tot Rum je bohatý, tmavý destilát, ktorý je rovnako všestranný ako lahodný. Či už ste amatérsky mixológ alebo skúsený profesionál, tento rum môže byť hviezdou vášho kokteilu alebo si ho môžete vychutnať čistý po dlhom dni. Každý dúšok je cesta s komplexným profilom, ktorý vyvažuje sladkosť, korenie a náznak tropického ovocia.

Nie je to však len chuť, ktorá robí rum Black Tot výnimočným. Je to aj príbeh, ktorý sa za ním skrýva. Tento rum je poctou starej tradícii kráľovského námorníctva, ktoré vydávalo námorníkom každý deň tot rum. S každou fľašou nedostávate len prvotriedny rum, ale aj kus histórie.

Rum Black Tot, zabalený v štýlovej 0,05l fľaši, je tiež skvelou voľbou na darček pre niekoho výnimočného, kto oceňuje kvalitný nápoj. Nie je to len fľaša rumu, ale aj podnet na rozhovor, spôsob, ako si vytvoriť nové spomienky, a vstupenka do sveta rafinovaných chutí.

Tak prečo čakať? Doprajte si rum Black Tot ešte dnes a objavte chuť, ktorá je skutočne z iného sveta!
Tabuľka dát
Black Tot
Nové
chat Komentáre (0)