Masahiro 12 Years Old Pure Malt Whisky Oloroso Sherry Cask 43% Vol. 0,7l | Japonský Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Masahiro 12 Years Old Pure Malt Whisky Oloroso Sherry Cask 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite chuť luxusu so sladom Masahiro Pure Malt Whisky Oloroso Sherry Cask. Táto prémiová whisky je dokonale vyzretá a ponúka bohatú, hlbokú chuť s hladkým, uspokojujúcim záverom. Whisky dozrieva v sudoch po oloroso sherry, čo jej dodáva jedinečnú arómu a nádych sladkosti sherry. Výsledkom je dobre vyvážená, komplexná whisky, ktorá je ideálna na pomalé popíjanie. Každá fľaša sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuli, vďaka čomu je ideálnym darčekom pre každého milovníka whisky. Vychutnajte si vynikajúcu kvalitu čistej sladovej whisky Masahiro Whisky Oloroso Sherry Cask a vychutnajte si každý dúšok.

92,69 €

92,69 € Bez DPH

Popis
Doprajte si bohatú a komplexnú chuť čistého sladu Masahiro Whisky. Táto whisky, ktorá dokonale dozrievala v sudoch po Oloroso Sherry, stelesňuje harmonickú zmes sofistikovanosti a tradície, ktorá zanechá na vašich chuťových pohárikoch trvalý dojem. Táto sladová whisky, vyrobená v jednej z najrenomovanejších liehovarov v Japonsku, sa môže pochváliť lákavou vôňou, hladkou textúrou a dlhotrvajúcim záverom.

Každá fľaša odhaľuje žiarivý jantárový odtieň, ktorý svedčí o jej dlhoročnom zrení. Prvý dúšok sľubuje nádherné spojenie orechových a ovocných tónov vďaka sudom po Oloroso Sherry. Pri vychutnávaní každého dúšku objavíte jemné tóny sušeného ovocia, čokolády a dubového dreva, ktoré vedú k hrejivému a uspokojivému záveru.

Masahiro Pure Malt Whisky nie je len nápoj, je to zážitok. Či už ste znalec whisky alebo príležitostný nadšenec, táto fľaša bude určite vítaným prírastkom do vašej zbierky. Je ideálna na pokojné večery, oslavné prípitky alebo na darovanie blízkej osobe. V skutočnosti sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuli, ktorá je pripravená zapôsobiť na každého milovníka whisky.

Od elegantnej prezentácie až po vynikajúcu chuť, Masahiro Pure Malt Whisky v sude Oloroso Sherry je dôkazom umenia výroby whisky. Objednajte si fľašu ešte dnes a pozdvihnite svoju cestu za ochutnávkou whisky.
Tabuľka dát
Masahiro
Nové
Krajina pôvodu
Japonsko
chat Komentáre (0)