Masahiro 12 Years Old Pure Malt Whisky Oloroso Sherry Cask 43% Vol. 0,7l | Japansk Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Masahiro 12 Years Old Pure Malt Whisky Oloroso Sherry Cask 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev smagen af luksus med Masahiro Pure Malt Whisky Oloroso Sherry Cask. Denne førsteklasses whisky er lagret til perfektion og giver en rig, dyb smag med en blød, tilfredsstillende finish. Whiskyen er modnet på oloroso sherryfade, hvilket giver den en unik aroma og et strejf af sherrysødme. Resultatet er en velafbalanceret, kompleks whisky, der er perfekt til at nippe langsomt til. Hver flaske leveres i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til en perfekt gave til enhver whiskyelsker. Nyd den fantastiske kvalitet af Masahiro Pure Malt Whisky Oloroso Sherry Cask, og nyd hver en slurk.

84,29 €

84,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den rige og komplekse smag af Masahiro Pure Malt Whisky. Denne whisky er modnet til perfektion på Oloroso Sherry-fade og er en harmonisk blanding af raffinement og tradition, som vil efterlade et varigt indtryk på din gane. Denne maltwhisky er fremstillet af et af de mest velrenommerede destillerier i Japan og har en lokkende aroma, en blød tekstur og en lang eftersmag.

Hver flaske afslører en levende ravfarve, som vidner om dens mange års modning. Den første slurk lover en dejlig blanding af nøddeagtige og frugtagtige noter, takket være Oloroso Sherry-fadene. Når du nyder hver slurk, vil du finde subtile antydninger af tørrede frugter, chokolade og egetræ, der fører til en varm og tilfredsstillende finish.

Masahiro ren malt Whisky er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Uanset om du er en whiskykender eller en afslappet entusiast, vil denne flaske helt sikkert være en velkommen tilføjelse til din samling. Den er perfekt til stille aftener, festlige skåle eller som gave til en, du holder af. Faktisk leveres den i en stilfuld gaveæske, der er klar til at imponere enhver whiskyelsker.

Fra den elegante præsentation til den udsøgte smag er Masahiro Pure Malt Whisky in Oloroso Sherry Cask et vidnesbyrd om kunsten at lave whisky. Bestil en flaske i dag, og gør din whiskysmagning til noget særligt.
Produktinformation
Masahiro
Ny
Oprindelsesland
Japan
chat Anmeldelser (0)