Matsui Whisky THE KURAYOSHI 18 Years Old Pure Malt Whisky 50% Vol. 0,7l | Japonský Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Matsui Whisky THE KURAYOSHI 18 Years Old Pure Malt Whisky 50% Vol. 0,7l

1.40 kg
Ponorte sa do bohatej, jemnej chuti Matsui WhiskytHE KURAYOSHI Pure Malt Whisky. Tento japonský destilát, ktorý zreje pôsobivých 18 rokov, je dôkazom umenia výroby whisky. S obsahom 50 % obj. je každý dúšok odvážnym zážitkom. Dodáva sa v elegantnej 0,7l fľaši uloženej v štýlovej darčekovej škatuli. Či už ste skúsený nadšenec whisky, alebo hľadáte dokonalý darček, THE KURAYOSHI je špičková voľba. Objavte rafinovanú chuť Matsui Whisky, kde sa stretáva stáročná tradícia s najvyššou kvalitou.

218,19 €

218,19 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Vychutnajte si bohatú, lákavú chuť Matsui Whiskykurayoshi Pure Malt Whisky. Tento výnimočný nápoj je dôkazom tradičného japonského remesla výroby whisky. Každý dúšok vás prenesie do pokojného mesta Kurayoshi, známeho čistou pramenitou vodou a sviežou zeleňou - ideálneho prostredia na výrobu prvotriednej whisky.

Kurayoshi Pure Malt dozrieva štedré obdobie rokov Whisky má sofistikovanú hĺbku chuti. Jej fascinujúca vôňa vás privíta zmesou zrelého ovocia, sladu a karamelu. V chuti je to jemná rovnováha sladkosti a korenia s náznakmi vanilky, čokolády a dubu, ktoré pretrvávajú ešte dlho po poslednom dúšku. Táto whisky, ktorá sa môže pochváliť silným 50 % objemom, je potešením pre zmysly, ktoré poteší aj tých najnáročnejších znalcov.

Táto whisky sa dodáva v elegantnej fľaši, ktorá v sebe ukrýva čistú esenciu svojho obsahu. Každá fľaša je starostlivo uložená v elegantnej darčekovej škatuli, vďaka čomu je dokonalým darčekom pre milovníkov whisky. Takže či už organizujete stretnutie, oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si jednoducho doprajete pokojný večer doma, Matsui Whisky's Kurayoshi Pure Malt Whisky je vaším spoločníkom pre nezabudnuteľný zážitok.

Zažite harmóniu starej tradície a nekompromisnej kvality so značkou Matsui Whisky's Kurayoshi Pure Malt Whisky. Nie je to len nápoj, je to cesta do srdca Japonska.
Tabuľka dát
Matsui
Nové
Krajina pôvodu
Japonsko
chat Komentáre (0)