Matsui Whisky THE KURAYOSHI 18 Years Old Pure Malt Whisky 50% Vol. 0,7l | Japonský Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Matsui Whisky THE KURAYOSHI 18 Years Old Pure Malt Whisky 50% Vol. 0,7l

1.40 kg

198,39 €

198,39 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Zažite autentickú chuť Japonska so spoločnosťou Matsui Whisky THE KURAYOSHI Pure Malt Whisky. Tento lahodný nápoj nie je len obyčajná whisky, ale prémiová zmes, ktorá dozrievala k dokonalosti takmer dve desaťročia. Je vyrobená v tradičnom japonskom štýle, čo zaručuje kvalitu a chuť vernú svojim koreňom.

Čím sa THE KURAYOSHI odlišuje? Jedinečný proces destilácie. Vyrába sa z čistej podzemnej mäkkej vody, filtruje sa cez vulkanický kameň a dozrieva v dubových sudoch. Výsledkom je whisky s bohatou, jemnou chuťou, ktorá je nezameniteľná pre spoločnosť Matsui. Pri 50 % objemu je odvážna, robustná a plná charakteru.

V nose objavíte náznak sladkého medu, vanilky a zrelého ovocia. Keď si dáte dúšok, pocítite rovnováhu sladovej sladkosti a nádych dymu. Má dlhý, hrejivý záver, ktorý vám zanechá príjemnú dochuť. Táto nádherná zmes určite uspokojí vaše chuťové bunky a poskytne vám zážitok, aký nemáte možnosť zažiť.

Či už ste znalec whisky alebo začiatočník, THE KURAYOSHI musíte vyskúšať. Je ideálna na akúkoľvek príležitosť, či už oslavujete výnimočnú udalosť, relaxujete po dlhom dni, alebo si jednoducho užívate pokojný večer doma. Je to aj skvelý darček pre milovníka whisky vo vašom živote.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta japonskej whisky s Matsui Whisky THE KURAYOSHI Pure Malt Whisky. Je to viac ako len nápoj - je to cesta do Japonska v každom dúšku.
Tabuľka dát
Matsui
Nové
chat Komentáre (0)