Matsui Whisky THE KURAYOSHI 18 Years Old Pure Malt Whisky 50% Vol. 0,7l | Japansk Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Matsui Whisky THE KURAYOSHI 18 Years Old Pure Malt Whisky 50% Vol. 0,7l

1.40 kg

198,39 €

198,39 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev den autentiske smag af Japan med Matsui Whisky THE KURAYOSHI Ren malt Whisky. Denne lækre drik er ikke bare en almindelig whisky, men en førsteklasses blanding, der er blevet lagret til perfektion i næsten to årtier. Den er fremstillet i traditionel japansk stil, hvilket sikrer kvalitet og smag, der er tro mod dens rødder.

Hvad adskiller THE KURAYOSHI fra mængden? Dens unikke destillationsproces. Den fremstilles med rent, blødt vand fra undergrunden, filtreres gennem vulkanske sten og modnes på egetræsfade. Det resulterer i en whisky med en rig, blød smag, der er umiskendelig Matsui. Med en volumen på 50 % er den fed, robust og fuld af karakter.

I næsen fornemmer du et strejf af sød honning, vanilje og moden frugt. Når du tager en slurk, smager du en balance mellem maltsødme og et strejf af røg. Den har en lang, varmende finish, der efterlader dig med en behagelig eftersmag. Denne dejlige blanding vil helt sikkert tilfredsstille din gane og give dig en oplevelse som ingen anden.

Uanset om du er whiskykender eller nybegynder, er THE KURAYOSHI et must at prøve. Den er perfekt til enhver lejlighed, uanset om du skal fejre en særlig begivenhed, slappe af efter en lang dag eller bare nyde en stille aften derhjemme. Det er også en god gave til whiskyelskeren i dit liv.

Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af japansk whisky med Matsui Whisky THE KURAYOSHI Pure Malt Whisky. Det er mere end bare en drink - det er en rejse til Japan i hver slurk.
Produktinformation
Matsui
Ny
chat Anmeldelser (0)