🌾KAMIKI Intense Wood Blended Malt Whisky 48% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

KAMIKI Intense Wood Blended Malt Whisky 48% Vol. 0,5l

1.40 kg
Doprajte si rafinovanú chuť KAMIKI Intense Wood Blended Malt Whisky. Tento prémiový destilát ponúka bohatú, robustnú chuť, odborne vytvorenú zo zmesi sladových whisky. Whisky dozrieva v cédrových sudoch, čo jej dodáva jedinečnú drevitú chuť, ktorá nemá obdoby. Je plnená do fliaš so silným obsahom 48 % objemu, čo zaručuje plný zážitok. Whisky sa dodáva v nádherne navrhnutej darčekovej škatuli, vďaka čomu je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Vychutnajte si aromatickú cestu KAMIKI Whisky, kde sa každým dúškom priblížite k srdcu jej japonského pôvodu.

53,19 €

53,19 € Bez DPH

59,10 €-10%

Popis
Zažite bezkonkurenčnú chuť KAMIKI Intense Wood Blended Malt Whisky. Táto prémiová whisky je stelesnením remeselného majstrovstva, zdokonaleného jedinečnou zmesou tých najlepších sladových whisky. Nie je to len nápoj, ale zážitok, ktorý vás vezme na cestu bohatých a komplexných chutí.

KAMIKI Intense Wood Blended Malt Whisky dozrieva v sudoch Yoshino Sugi, často označovaných ako "japonský céder". To dodáva whisky exotickú, intenzívnu vôňu dreva, ktorá je jedinečná a očarujúca. Výsledok? Odvážna a charakteristická whisky s výraznou, nezabudnuteľnou chuťou.

Táto whisky s obsahom alkoholu 48 % prináša silný úder, ktorý je zjemnený jej bohatou, plnou chuťou. Každý dúšok odhaľuje vrstvy komplexnosti, od počiatočného výbuchu korenistého duba a tmavej čokolády až po dlhotrvajúci záver so sladkou opečenou vanilkou.

A to najlepšie? Táto vynikajúca whisky sa dodáva v nádherne navrhnutej darčekovej škatuľke, čo z nej robí dokonalý darček pre milovníkov whisky. Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, alebo si jednoducho chcete dopriať, KAMIKI Intense Wood Blended Malt Whisky je dokonalou voľbou.

V každej fľaši KAMIKI Whiskynájdete spojenie tradičného japonského remesla a moderných techník výroby whisky. Výsledkom je whisky, ktorá je nielen dobrá, ale aj pozoruhodná. Vyskúšajte ju ešte dnes.
Tabuľka dát
Kamiki Whisky
Nové
Krajina pôvodu
Japonsko
chat Komentáre (0)