🌾KAMIKI Blended Malt Whisky SAKURA & CEDAR Cask Finish 48% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

KAMIKI Blended Malt Whisky SAKURA & CEDAR Cask Finish 48% Vol. 0,5l

1.40 kg
Vynikajúca a jedinečná sladová zmes KAMIKI Whisky SAKURA & CEDAR Cask Finish je potešením pre zmysly. Táto sladová whisky, dokončená v sudoch zo vzácneho japonského cédra a dreva sakura, sa môže pochváliť výnimočným chuťovým profilom - nádherným spojením sviežich a korenistých tónov. Či už ste skúsený znalec whisky, alebo nováčik, jej bohatá, vrstevnatá chuť vás nadchne. Nejde však len o whisky - dodáva sa v štýlovej darčekovej škatuľke, vďaka čomu je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Doprajte sebe alebo niekomu blízkemu autentickú chuť Japonska s whisky KAMIKI Whisky.

58,49 €

58,49 € Bez DPH

65,00 €-10%

Popis
Objavte jedinečné chute KAMIKI Blended Malt Whiskydokončené v sudoch SAKURA a CEDAR. Táto výnimočná whisky je dokonalou kombináciou tradície a inovácie, ktorá spája to najlepšie z oboch svetov. Jej jedinečná úprava v sudoch SAKURA a CEDAR jej dodáva výrazný exotický charakter, ktorý ju odlišuje od ostatných whisky.

KAMIKI Whisky je harmonickou zmesou sladových whisky z celého sveta, starostlivo vybraných pre ich komplexné chuťové profily. Výsledkom je whisky s bohatou chuťou a zároveň neuveriteľne jemná. Táto dokonale vyzretá zmes je dôkazom majstrovských schopností našich liehovarníkov pri miešaní.

Čo však túto whisky skutočne odlišuje od ostatných, je jej jedinečná úprava v sudoch SAKURA a CEDAR. Whisky najprv zreje v tradičných dubových sudoch a potom sa premiestni do sudov z japonského dreva SAKURA a CEDAR. To dodáva whisky výraznú exotickú chuť, ktorú nikde inde nenájdete.

V nose tejto whisky sa nádherne miešajú kvetinové a drevité tóny s náznakmi čerešňového kvetu a cédra. V chuti je hladká a vyvážená, s bohatou, krémovou textúrou a jemnou rovnováhou sladkých a korenistých chutí. Záver je dlhý a hrejivý, zanecháva pretrvávajúcu chuť exotického dreva a jemného korenia.

KAMIKI Blended Malt Whisky sa dodáva v krásnom darčekovom balení, ktoré je ideálnym darčekom pre milovníka whisky vo vašom živote. Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si jednoducho chcete dopriať, táto výnimočná whisky vás určite zaujme.

Spoznajte jedinečný charakter whisky KAMIKI Whiskya nechajte sa jej exotickou chuťou preniesť do srdca Japonska. Je to viac než len nápoj - je to cesta pre zmysly.
Tabuľka dát
Kamiki Whisky
Nové
Krajina pôvodu
Japonsko
chat Komentáre (0)