🌾Chichibu Ichiro's Malt & Grain World Blended Whisky 48% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Chichibu Ichiro's Malt & Grain World Blended Whisky 48% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte bohatú, jemnú chuť sladového a obilného sveta Chichibu Ichiro's Blended Whisky v nádhernej darčekovej škatuľke. Táto zmes, odborne vyrobená v Japonsku, kombinuje najlepšie sladové a obilné whisky z celého sveta. Výsledok? Jedinečná zmes svetovej úrovne s komplexným buketom chutí. Od počiatočných tónov medu a vanilky až po dlhotrvajúci korenistý záver je každý dúšok objavnou cestou. Je to dokonalý darček pre milovníka whisky vo vašom živote alebo luxusné potešenie pre vás samých. Spoznajte svet v pohári so značkou Chichibu Ichiro's Malt & Grain World Blended Whisky .

153,19 €

153,19 € Bez DPH

170,20 €-10%

Popis
Zažite chuť globálnej harmónie so spoločnosťou Chichibu Ichiro's Malt & Grain World Blended Whisky , elegantne prezentovaným v krásnej darčekovej škatuli. Táto vynikajúca whisky spája najlepšie sladové a obilné whisky z celého sveta a vytvára bohatú symfóniu chutí, ktorá poteší vaše chuťové poháriky.

Táto whisky, vyrobená v známej pálenici Chichibu, je dôkazom ich odborných znalostí a vášne pre výrobu prvotriednych liehovín. Každý dúšok odhaľuje komplexné tóny vanilky, medu a korenia, ktoré sa vrstvia na hladkom, dymovom závere. Ideálna na vychutnávanie samostatne alebo ako sofistikovaný doplnok k obľúbeným koktailom.

Či už ste znalec whisky alebo zvedavý začiatočník, Chichibu Ichiro's Malt & Grain World Blended Whisky je nádherná cesta za poznaním. A vďaka štýlovej darčekovej škatuľke je pôsobivým darčekom na akúkoľvek príležitosť.

Objavujte svet, jeden dúšok za druhým, s knihou Chichibu Ichiro's Malt & Grain World Blended Whisky . Jedinečná zmes, ktorá skutočne predstavuje to najlepšie, čo ponúkajú svetové oblasti whisky. Ponorte sa do tohto globálneho degustačného zážitku a zistíte, že svet je skutočne plný bohatých, úžasných chutí. Na zdravie!
Tabuľka dát
Chichibu
Nové
Krajina pôvodu
Japonsko
chat Komentáre (0)