🌾Kujira Ryukyu 15 Years Old Single Grain Whisky 43% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Kujira Ryukyu 15 Years Old Single Grain Whisky 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite chuť exotiky s Kujira Ryukyu Single Grain Whisky. Táto jedinečná whisky, ktorá dozrieva 15 rokov, aby získala bohatý a hlboký chuťový profil, je stelesnením sofistikovanosti. S jemným nádychom rašeliny je hladká a jemná na jazyku, čo z nej robí lahôdku pre znalcov whisky. Ideálna na špeciálne príležitosti alebo ako darček, je prezentovaná v krásnej škatuli, ktorá vyzdvihuje jej eleganciu. Každý dúšok je cestou na pulzujúce japonské ostrovy Rjúkjú. Pozdvihnite svoj pohár do očarujúceho sveta whisky Kujira ešte dnes!

176,29 €

176,29 € Bez DPH

195,80 €-10%

Popis
Predstavujeme elegantnú jednozrnnú kávu Kujira Ryukyu Whisky, sofistikovaný destilát, ktorý prináša chuť ostrovov Ryukyu do vášho domova. Táto lákavá whisky je jedinečným spojením starých okinawských tradícií a moderných techník výroby whisky. Táto jednozrnná whisky, ktorá zreje dlhých 15 rokov, je dôkazom trpezlivosti a remeselnej zručnosti.

Táto jednozrnná whisky Kujira Ryukyu Whisky je potešením pre zmysly. Vyznačuje sa bohatou zlatou farbou, hlbokou, lákavou vôňou a plným, jemne sladkým chuťovým profilom. Táto whisky je maximálne hladká a jej záver je dlhý a uspokojivý. Chuťové tóny sú komplexné a vrstevnaté, odhaľujú náznaky vanilky, karamelu a dubu, krásne vyvážené jemným dymovým nádychom.

Táto whisky, ktorá je produktom starostlivého destilačného procesu spoločnosti Kujira, sa vyrába len z toho najlepšieho obilia a najčistejšej vody, ktorá pochádza z nedotknutých prameňov Okinavy. Zreje v prirodzene vlhkom a slanom vzduchu ostrovov Rjúkjú, ktorý dodáva whisky jedinečný charakter. Výsledkom je whisky, ktorá je robustná, ale zároveň jemná, sofistikovaná, ale zároveň prístupná - whisky, ktorá skutočne stelesňuje ducha Okinavy.

Táto vynikajúca whisky sa dodáva v nádherne navrhnutej darčekovej škatuľke, ktorá je dokonalým darčekom pre znalca whisky vo vašom živote. Alebo si doprajte túto nádhernú pálenku sami a vychutnajte si chute Rjúkjú vo voľnom čase. Či už ste skúsený milovník whisky alebo nováčik vo svete liehovín, Kujira Ryukyu Single Grain Whisky je nezabudnuteľnou pochúťkou, ktorá na vás určite urobí dojem.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta bohatých chutí a starých tradícií s Kujira Ryukyu Single Grain Whisky. Zažite ducha Okinawy s každým dúškom.
Tabuľka dát
Kujira
Nové
Krajina pôvodu
Japonsko
chat Komentáre (0)