🌾Eigashima Toji's Select Craft Japanese Whisky 43% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Eigashima Toji's Select Craft Japanese Whisky 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte bohatú, jemnú chuť japonskej kávy Eigashima Toji's Select Craft Whisky! Táto jedinečná whisky, ručne vyrábaná špičkovými liehovarníkmi, je zmesou tradície a inovácie. Je naplnená rôznymi chuťami, ktoré podráždia vaše chuťové poháriky, od jemného náznaku vanilky až po výrazný kopanec korenistého dubu. Vďaka zamatovej štruktúre a hrejivému záveru je táto whisky ideálna na relaxačný večer alebo živé stretnutie s priateľmi. Spoznajte umenie japonskej whisky s výberovou whisky Eigashima Toji's Select Craft. Na zdravie na dobrú zábavu a skvelú whisky!

34,59 €

34,59 € Bez DPH

38,40 €-10%

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Doprajte si vynikajúcu chuť japonskej kuchyne Eigashima Toji's Select Craft Whisky. Tento jedinečný, vysokokvalitný destilát je dôkazom remeselnej zručnosti a oddanosti majstra sládka spoločnosti Eigashima alebo "Toji"

Každý dúšok tejto whisky ponúka sofistikovanú zmes chutí, ktoré boli starostlivo vyvážené, aby vytvorili hladký, plný zážitok. Jej hlboká, jantárová farba je vizuálnym potešením a naznačuje bohaté, komplexné chute, ktoré čakajú na objavenie vo vnútri. Čaká vás harmonická zmes, v ktorej sa spája sladkosť sušeného ovocia, teplo vyzretého duba a jemné korenie škorice.

Eigashima Toji's Select Craft Japanese Whisky nie je len nápoj, je to zážitok. Je to cesta umením a tradíciou výroby japonskej whisky. Výsledkom starostlivého výberu sladového jačmeňa Toji spolu s dôkladným procesom destilácie je whisky, ktorá je chuťovo výrazná a vyvážená. A vďaka 43 % objemu alkoholu je táto whisky ideálna pre tých, ktorí oceňujú silný, robustný destilát.

Či už ste skúsený nadšenec whisky, alebo nováčik vo svete destilátov, Eigashima Toji's Select Craft Japanese Whisky vás určite zaujme. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo ako hviezdu svojho obľúbeného kokteilu z whisky. Jedno je isté, toto nie je len ďalšia fľaša whisky. Je to majstrovské dielo zo srdca Japonska, ktoré čaká na objavenie a ocenenie. Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta japonskej whisky s Eigashima Toji's Select Craft ešte dnes.
Tabuľka dát
Eigashima
Nové
Krajina pôvodu
Japonsko
chat Komentáre (0)
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: