🌾Kujira Ryukyu 12 Years Old SHERRY CASK Whisky 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Kujira Ryukyu 12 Years Old SHERRY CASK Whisky 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite jemnú a bohatú chuť suda Kujira Ryukyu Sherry Cask Whisky. Táto whisky, ktorá dozrievala viac ako desať rokov, je úžasnou zmesou, ktorá stelesňuje upokojujúce teplo trópov. Záver zo suda po sherry jej dodáva výraznú, robustnú chuť, ktorá určite podráždi vaše chuťové poháriky. Nie je to len nápoj, je to cesta - cesta, ktorá vás s každým dúškom prevedie srdcom Rjúkjú. Táto whisky je ideálna na darovanie, dodáva sa v štýlovej darčekovej škatuľke. Dodajte teda svojim oslavám nádych elegancie s Kujira Ryukyu Sherry Cask Whisky. Je to viac ako len nápoj, je to zážitok.

151,99 €

151,99 € Bez DPH

168,80 €-10%

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Doprajte si rafinovanú chuť Kujira Ryukyu Sherry Cask Whisky, luxusný zážitok pre vaše chuťové bunky. Táto výnimočná whisky, dokonale vyzretá, je skutočným dôkazom majstrovstva zručných liehovarníkov z ostrova Ryukyu.

Každý dúšok whisky Kujira Ryukyu Sherry Cask Whisky vás vezme na nezabudnuteľnú cestu. Je to symfónia chutí, ktorá sa začína bohatou sladkosťou sušeného ovocia, prelínajúcou sa s tónmi čokolády a mandlí. Záver je dlhý, teplý a neuveriteľne hladký, čo svedčí o dlhoročnom zrení v sudoch po sherry.

Hlboký jantárový odtieň whisky je rovnako lákavý ako jej aróma, ktorá je lákavou zmesou sherry, dubového dreva a jemného korenia. Jej plná chuť je potešením pre znalcov whisky, pretože ponúka jedinečnú zmes sladkosti, korenia a všetkého príjemného.

Zážitok sa však nekončí len pri samotnej whisky. Kujira Ryukyu Sherry Cask Whisky sa dodáva v nádherne navrhnutej darčekovej škatuli, vďaka čomu je ideálnym darčekom na špeciálne príležitosti. Či už oslavujete významný míľnik, sviatok, alebo len vyjadrujete svoje uznanie, táto whisky je vyjadrením elegancie a chuti.

Tento výrobok je očarujúcim spojením japonskej tradície a moderných techník výroby whisky. A celé toto kúzlo je naplnené do štýlového 0,7l obalu, ktorý sľubuje viacero večerov pôžitku.

Zažite Kujira Ryukyu Sherry Cask Whisky - nezabudnuteľný luxus, ktorý je rovnako znamenitý ako nádherný. Whisky taký sa vyskytne raz za život. Tak prečo čakať? Darujte sebe alebo niekomu výnimočnému nezabudnuteľnú chuť. Na zdravie a dobré časy!
Tabuľka dát
Kujira
Nové
Krajina pôvodu
Japonsko
chat Komentáre (0)