🌾Kujira Ryukyu 10 Years Old WHITE OAK VIRGIN CASK Whisky 43% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Kujira Ryukyu 10 Years Old WHITE OAK VIRGIN CASK Whisky 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite jemnú, hladkú chuť suda Kujira Ryukyu White Oak Virgin Cask Whisky, v darčekovom balení pre vašu dokonalú príležitosť. Táto výnimočná whisky starostlivo dozrieva v bielom dubovom sude, čo jej dodáva jedinečnú, bohatú chuť, ktorá poteší každého skutočného znalca whisky. Či už ide o darček pre blízkeho človeka, alebo o potešenie pre seba, táto vynikajúca whisky vás určite zaujme. Vychutnajte si jedinečné tóny tejto luxusnej, špičkovej whisky a nechajte hladký záver preniesť vaše zmysly do nadčasovej tradície Ryukyu whisky. Objavte čaro whisky Kujira Ryukyu White Oak Virgin Cask Whisky - dúšok čistého pôžitku.

93,99 €

93,99 € Bez DPH

104,40 €-10%

Popis
Zažite jedinečnú chuť suda Kujira Ryukyu White Oak Virgin Cask Whisky, ktorá je dokonalým spojením tradície a inovácie. Táto whisky, pochádzajúca zo slnečných tropických ostrovov Okinawy v Japonsku, žiari svojím osobitým charakterom a bezkonkurenčnou kvalitou.

White Oak Virgin Cask Whisky je exkluzívnou ponukou značky Kujira, ktorá je preslávená výrobou najkvalitnejšieho radu whisky Ryukyu. Každý dúšok tohto znamenitého nápoja vás prenesie do starobylého sveta, kde je umenie výroby whisky stáročiami zdokonaľovaným remeslom.

Whisky, ktorá dozrieva v panenských sudoch z bieleho duba, sa môže pochváliť pozoruhodne hladkou a bohatou chuťou. Dubový sud dodáva whisky jemné tóny vanilky a korenia, čím zvýrazňuje jej prirodzenú chuť. Výsledkom je neodolateľná harmónia sladkých a dymových tónov s dlhotrvajúcim záverom, ktorý vás nechá túžiť po ďalšom.

Whisky je prezentovaná v nádherne navrhnutej darčekovej škatuľke, čo z nej robí ideálny darček na špeciálne príležitosti. Či už ste znalec whisky alebo začiatočník, Kujira Ryukyu White Oak Virgin Cask Whisky sľubuje nezabudnuteľný degustačný zážitok, ktorý vytvorí chvíle hodné zvečnenia.

Tak prečo čakať? Vydajte sa na cestu výnimočnej chuti a vône s Kujira Ryukyu White Oak Virgin Cask Whisky. Dovoľte tejto výnimočnej whisky, aby sa stala súčasťou vašich osláv, alebo si ju jednoducho vychutnajte v tichej chvíli relaxu. Výber je na vás, ale jedno je isté - každý dúšok je oslavou.
Tabuľka dát
Kujira
Nové
Krajina pôvodu
Japonsko
chat Komentáre (0)