🌾Chichibu Ichiro's Malt Double Distilleries Japanese Pure Malt Whisky 46,5% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Chichibu Ichiro's Malt Double Distilleries Japanese Pure Malt Whisky 46,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si výnimočnú chuť japonského čistého sladu Chichibu Ichiro's Malt Double Distilleries Whisky. Táto luxusná whisky, odborne vyrobená v srdci Japonska, je prísľubom zmyslovej cesty plnej bezkonkurenčného pôžitku. Každý dúšok odhaľuje symfóniu chutí, ktoré vystihujú ducha orientu. Táto vysokokvalitná whisky, zabalená v elegantnej darčekovej škatuľke, je dokonalým darčekom pre každého znalca. Pripravte sa na zážitok z bohatstva japonskej sladovej whisky, ktorá je dokonale dvakrát destilovaná pre dokonalý záver. Vychutnajte si sladovú whisky Chichibu Ichiro's Malt Double Distilleries Whisky, ktorá je stelesnením jemných liehovín!

201,39 €

201,39 € Bez DPH

223,70 €-10%

Popis
Doprajte si výraznú chuť japonskej čistej sladovej pálenice Ichiro's Malt Double Distilleries Whisky. Toto majstrovské dielo z liehovaru Chichibu, vyrobené s precíznosťou a vášňou v srdci Japonska, je skutočnou lahôdkou pre znalcov whisky.

Každý dúšok odhaľuje symfóniu chutí, od bohatej sladovej sladkosti až po jemné tóny duba a korenia. Táto vynikajúca whisky je dvakrát destilovaná, čo zvyšuje jej komplexnosť a hĺbku, zatiaľ čo jej 46,5 % objemu alkoholu zaručuje teplý, dlhotrvajúci záver, ktorý s vami zostane.

Výnimočná však nie je len samotná whisky, dodáva sa v štýlovej darčekovej škatuľke, čo z nej robí ideálny darček na výnimočné príležitosti. Či už oslavujete nejaký úspech, narodeniny, alebo sa len chcete podeliť o jedinečný zážitok z whisky s priateľmi, Ichiro's Malt Double Distilleries je vaša správna voľba.

Táto whisky stelesňuje skutočného ducha japonského remesla, v ktorom sa snúbi tradícia s inováciou. Takže počas chladných nocí, keď túžite po niečom, čo zahreje dušu, siahnite po fľaši Ichiro's Malt Double Distilleries Whisky. Je to viac ako len nápoj, je to cesta do srdca Japonska, priamo vo vašom pohári.

Nezabudnite, že dobrá whisky je ako dobrý príbeh, treba si ju vychutnať, nie uponáhľať. Preto sa neponáhľajte, vychutnajte si každý dúšok a nechajte sa unášať sladom Ichiro's Malt Double Distilleries na chuťovú cestu, aká nemá obdoby. Na zdravie na dobré chvíle, dobrú spoločnosť a skvelú whisky!
Tabuľka dát
Chichibu
Nové
Krajina pôvodu
Japonsko
chat Komentáre (0)