🌾Matsui Whisky THE KURAYOSHI 8 Years Old Pure Malt Whisky 43% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Matsui Whisky THE KURAYOSHI 8 Years Old Pure Malt Whisky 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite vynikajúcu chuť Matsui Whiskykurayoshi Pure Malt Whisky, japonského majstrovského diela, ktoré poteší znalcov na celom svete. Táto hladká sladová whisky, ktorá zreje pôsobivých osem rokov, sa môže pochváliť zložitou zmesou chutí, ktoré sa roztancujú na vašom podnebí. Jej bohaté, teplé a zemité tóny sú dokonale vyvážené sladkými podtónmi, čo vám prináša zážitok z pitia whisky, aký nemá obdobu. Či už ste milovníkom whisky, alebo nováčikom, ktorý chce objavovať, whisky Kurayoshi Pure Malt Whisky musíte vyskúšať. A vďaka štýlovému darčekovému baleniu je dokonalým darčekom na výnimočné príležitosti. Vychutnajte si dokonalosť japonského remeselného spracovania whisky Matsui Whiskykurayoshi.

88,89 €

88,89 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme model Matsui Whisky KURAYOSHI Pure Malt Whisky, znamenitý destilát, ktorý povýši váš zážitok z pitia na úplne novú úroveň. Táto prémiová whisky, uložená v štýlovej darčekovej škatuľke, je dokonalým darčekom na akúkoľvek príležitosť.

Toto japonské majstrovské dielo zreje osem rokov a nasiakne bohatými aromatickými tónmi dubových sudov. Výsledok? Whisky, ktorá je hladká, plná a jednoducho nezabudnuteľná. S objemom alkoholu 43 % je tou správnou silou pre náročných milovníkov whisky.

Prvý dúšok čistej sladovej whisky THE KURAYOSHI Whisky odhalí vzrušujúcu symfóniu chutí. Odhalíte tóny suchého ovocia, vanilky a náznak rašeliny, po ktorých nasleduje dlhý, uspokojivý záver s jemným dymovým nádychom. Je to nádherná rovnováha sladkosti a korenia, vďaka ktorej je každý dúšok nádherným zážitkom.

Táto whisky nie je len na pitie, ale aj na vychutnávanie. Či už ste skúsený znalec whisky alebo začiatočník objavujúci svet sladových whisky, THE KURAYOSHI Pure Malt Whisky je skvelým doplnkom vašej zbierky. Vďaka jej komplexnému chuťovému profilu a elegantnej prezentácii je radosť ju objavovať a potešenie sa o ňu deliť.

Na záver možno povedať, že Matsui Whisky KURAYOSHI Pure Malt Whisky je viac ako len nápoj. Je to zážitok, cesta za poznaním a ochutnávka japonského remeselného majstrovstva whisky v tej najlepšej kvalite. Nenechajte si ujsť tento prémiový destilát - objednajte si svoju fľašu ešte dnes!
Tabuľka dát
Matsui
Nové
Krajina pôvodu
Japonsko
chat Komentáre (0)