🌾Caffo L'Originale LiquorICE 27% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Caffo L'Originale LiquorICE 27% Vol. 0,5l

1.40 kg

20,89 €

20,89 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Doprajte si luxusnú chuť jedinečného talianskeho likéru Caffo L'Originale LiquorICE, ktorý očarí vaše zmysly. Tento nápoj je vynikajúcou zmesou prírodných chutí a tých najlepších ingrediencií, čoho výsledkom je bohatá, plná chuť, ktorá je skutočne jedinečná.

Hviezdou tohto likéru je jeho výrazná chuť sladkého drievka. Táto esencia, získaná zo sladkého extraktu koreňov sladkého drievka, dodáva likéru hlbokú, zemitú chuť a nádhernú vôňu, ktorá očarí milovníkov sladkého drievka. Nenechajte sa však zmýliť sladkým drievkom - toto nie je typický nápoj s príchuťou cukríka. Caffo L'Originale LiquorICE je všestranný likér, ktorý si môžete vychutnať čistý, s ľadom alebo ako miešaný koktail, čím uspokojí širokú škálu chuťových preferencií.

Caffo L'Originale LiquorICE sa od ostatných likérov odlišuje hladkou, dobre upravenou textúrou. Každý dúšok odhalí dokonalú rovnováhu sladkosti a horkosti a zanechá dlhotrvajúcu chuť, ktorá vás prinúti vrátiť sa po ďalšie. S 27 % objemu alkoholu poskytuje hrejivý pocit, ktorý je ako stvorený na chladné večery alebo útulné noci.

Caffo L'Originale LiquorICE sa dodáva v štýlovej pollitrovej fľaši, takže je ideálnym darčekom pre milovníkov likérov alebo elegantným doplnkom vášho domáceho baru. Či už teda organizujete večeru, oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si jednoducho užívate pokojný večer doma, tento likér určite pozdvihne váš zážitok.

Zažite autentickú chuť talianskeho remesla s likérom Caffo L'Originale LiquorICE. Je to viac než len nápoj - je to cesta chuti, ktorú si nebudete chcieť nechať ujsť.
Tabuľka dát
Caffo
Nové
chat Komentáre (0)