🌾Douglas McGibbon's CLAN DENNY Blended Malt ISLAY EDITION 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas McGibbon's CLAN DENNY Blended Malt ISLAY EDITION 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite bohatú, dymovú chuť Douglas McGibbon's Clan Denny Blended Malt Islay Vydanie. Táto výnimočná whisky zachytáva podstatu Islay regiónu, ktorý je známy svojimi rašelinovými destilátmi. Vďaka svojmu robustnému charakteru a hladkému záveru je ideálnym darčekom alebo nádherným doplnkom do vašej vlastnej zbierky. Každá fľaša sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuli, vďaka čomu je ideálnym darčekom pre každého nadšenca whisky. Pohodlne sa teda usaďte, uvoľnite sa a vychutnajte si pohár Clan Denny, ktorý je skutočnou reprezentáciou Islaywhisky.

38,39 €

38,39 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Douglas McGibbon's Clan Denny Blended Malt - Islay Edition, očarujúcu zmes bohatých, dymových chutí, ktorá určite očarí vaše zmysly. Táto výnimočná zmes, pochádzajúca zo srdca Škótska, je stelesnením luxusu a chuti. Každý dúšok tohto prémiového sladu vás prenesie do drsnej krajiny Islay, ktorá je známa svojím výrazným a rašelinovým Scotch whisky.

Clan Denny Blended Malt je vyrobená s maximálnou precíznosťou Islay Edition v sebe skrýva očarujúcu harmóniu chutí, vďaka čomu sa stane dokonalým spoločníkom na vašich oslavách. Jej robustný a zároveň jemný charakter je dôkazom majstrovského miešania prémiových sladov. S podmanivou vôňou rašelinového dymu a náznakmi morskej soli evokuje ducha škótskych ostrovov v každej kvapke.

Tento výrobok je uložený v štýlovej darčekovej škatuľke a predstavuje ideálny darček pre vašich blízkych. Je to viac než len fľaša whisky; je to esencia Škótska, darček, ktorý vypovedá o vašom znamenitom vkuse. Či už ste milovník whisky alebo začiatočník, Clan Denny Blended Malt - Islay Edition určite zanechá nezmazateľnú stopu na vašich chuťových pohárikoch.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta Islay Scotch douglas McGibbon's Clan Denny Blended Malt. Zažite neodolateľný pôvab Škótska zabalený vo fľaši. Je čas dopriať si whisky, ktorá je rovnako jedinečná a nezabudnuteľná ako vy.
Tabuľka dát
Nové
Región
Islay
chat Komentáre (0)