Talisker 44 Years Old Single Malt Whisky Forests of the Deep 49,1% Vol. 0,7l | Islay Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Talisker 44 Years Old Single Malt Whisky Forests of the Deep 49,1% Vol. 0,7l

1.40 kg
Spoznajte hlbokú hĺbku a charakter lesov Talisker Forests of the Deep Single Malt Whisky. Tento rafinovaný destilát, ktorý zrel viac ako štyri desaťročia, ponúka bohatý a komplexný chuťový profil, ktorý je skutočným potešením pre znalcov whisky. Každý dúšok odhaľuje tóny vyzretého duba a vanilky s jemnou rašelinovou arómou, ktorou je značka Talisker preslávená. Zabalená v štýlovej darčekovej škatuľke je ideálnym darčekom na špeciálnu príležitosť alebo zaslúženým potešením pre seba. Odhaľte tajomstvo hlbokého lesa s touto výnimočnou single malt whisky.

4 200,89 €

4 200,89 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Doprajte si vynikajúcu chuť Talisker Forests of the Deep Single Malt Whisky. Táto bohatá, očarujúca whisky, ktorá zreje celé desaťročia, je dôkazom majstrovstva tradičných destilačných metód. Je zabalená v štýlovej darčekovej škatuľke a predstavuje dokonalý darček pre znalca whisky alebo nádherné potešenie pre vás.

Hneď po otvorení fľaše vás privíta zaujímavá zmes vôní - predstavte si náznaky sušeného ovocia, dubového dreva a nádych morskej soli. Napite sa a prenesiete sa do sveta hlbokých, komplexných chutí. Počiatočná sladkosť pomaly odhaľuje tóny čokolády, sušeného ovocia a jemný dymový záver. Dlhotrvajúca dochuť je jemnou pripomienkou nádhernej cesty, na ktorú ste sa práve vydali.

Každá fľaša je symfóniou chutí, ktorá odráža surovú krásu škótskej vysočiny. Talisker Forests of the Deep Single Malt Whisky je skutočným odrazom svojho pôvodu - čarovná zmes najlepších prírodných prvkov, vytvorená so zručnosťou a trpezlivosťou.

Či už ste skúsený nadšenec whisky, ktorý hľadá nový poklad do svojej zbierky, alebo nováčik, ktorý túži preskúmať svet vyzretých destilátov, táto whisky vás určite zaujme. Je to viac než len nápoj - je to zážitok, ktorý si vychutnáte, moment, na ktorý nezabudnete.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do hlbokých lesov so značkou Talisker Single Malt Whisky. Stačí jeden dúšok a zamilujete si túto nadčasovú klasiku. Pamätajte, že dobré veci prichádzajú k tým, ktorí čakajú, a táto whisky za to čakanie rozhodne stojí. Objednajte si ju teraz a vydajte sa na jedinečnú degustačnú cestu!
Tabuľka dát
Talisker
Nové
Brand
Talisker
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Islay
Isle of Skye
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)