Smokehead SHERRY CASK BLAST Limited Edition 48% Vol. 0,7l in Tinbox | Islay Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Smokehead SHERRY CASK BLAST Limited Edition 48% Vol. 0,7l in Tinbox

1.40 kg
Zažite výbušnú chuť Smokehead Sherry Cask Blast, limitovanej edície, ktorá je povinnosťou pre milovníkov whisky. Táto prémiová pálenka dozrieva v sudoch po sherry, čím získava jedinečnú, robustnú chuť. Je to vzbura bohatého korenia, sušeného ovocia a dymových tónov. Dodáva sa v štýlovej plechovej škatuľke a je ideálnym darčekom pre blízkeho človeka alebo špeciálnym potešením pre vás. Vychutnajte si vzrušujúcu chuť tejto skutočne výnimočnej whisky. Ponorte sa do Smokehead Sherry Cask Blast a nechajte svoje chuťové poháriky ohúriť!

65,89 €

65,89 € Bez DPH

Popis
Objavte explóziu chutí s limitovanou edíciou Smokehead Sherry Cask Blast. Je to viac než len whisky, je to zmyslová cesta do sveta rašeliny a sherry. Táto dymová senzácia, uložená v štýlovej plechovej škatuli, je určená pre tých, ktorí milujú bohaté, robustné a výrazné chuťové zážitky.

Každý dúšok tejto limitovanej edície whisky vás vezme na cestu. Začína robustným dymom z rašeliny, po ktorom nasleduje vlna sladkosti sušeného ovocia vďaka sudom po sherry. Je to tanec chutí, ktorý je odvážny a zároveň vyvážený, ideálny pre odvážnych milovníkov destilátov.

Nie je to len nápoj, je to vyjadrenie. Odvážna, dymová chuť vypovedá o vašom vycibrenom podnebí a láske k znamenitým destilátom. A nesmieme zabudnúť na plechovú škatuľku, ktorá nielenže dodáva extra triedu, ale zároveň robí z limitovanej edície Smokehead Sherry Cask Blast dokonalý darček pre znalcov whisky.

Ak ste teda pripravení rozprúdiť svoje zmysly nezabudnuteľným zážitkom z whisky, vezmite si Smokehead Sherry Cask Blast Limited Edition. Je odvážna, dymová a čaká na vás.

Toto je Smokehead, toto je vaša whisky.
Tabuľka dát
Smokehead
Nové
Región
Islay
chat Komentáre (0)