Smokehead SHERRY CASK BLAST Limited Edition 48% Vol. 0,7l in Tinbox | Islay Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Smokehead SHERRY CASK BLAST Limited Edition 48% Vol. 0,7l in Tinbox

1.40 kg
Oplev den eksplosive smag af Smokehead Sherry Cask Blast, en limited edition-sensation, som er et must for whiskyentusiaster. Denne førsteklasses spiritus er lagret på sherryfade for at give en unik, robust smag. Det er et væld af rige krydderier, tørrede frugter og røgede noter. Leveret i en stilfuld tinboks er det en ideel gave til en, du holder af, eller en særlig forkælelse til dig selv. Nyd den spændende smag af denne helt exceptionelle whisky. Dyk ned i en Smokehead Sherry Cask Blast, og lad dine smagsløg blive blæst væk!

65,89 €

65,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev en eksplosion af smag med Smokehead Sherry Cask Blast Limited Edition. Dette er mere end bare en whisky; det er en sensorisk rejse ind i en verden af tørv og sherry. Denne røgede sensation, der er pakket i en stilfuld tinæske, er designet til dem, der elsker en rig, robust og anderledes smagsoplevelse.

Hver slurk af denne whisky i begrænset udgave tager dig med på en rejse. Den starter med en robust tørverøg, efterfulgt af en bølge af tørret frugtsødme fra sherryfadene. Det er en dans af smage, der er både dristig og afbalanceret, perfekt til den eventyrlystne spiritusentusiast.

Dette er ikke bare en drink; det er et statement. Den dristige, røgede smag fortæller meget om din sofistikerede gane og kærlighed til udsøgt spiritus. Og lad os ikke glemme blikæsken, som ikke bare tilføjer et ekstra strejf af klasse, men også gør Smokehead Sherry Cask Blast Limited Edition til den perfekte gave til whiskykendere.

Så hvis du er klar til at give dine sanser en uforglemmelig whiskyoplevelse, skal du have fat i Smokehead Sherry Cask Blast Limited Edition. Den er fed, den er røget, og den venter på dig.

Dette er Smokehead, dette er din whisky.
Produktinformation
Smokehead
Ny
Region
Islay
chat Anmeldelser (0)