Kilchoman LOCH GORM Sherry Cask Matured Limited Edition 2024 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Islay Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kilchoman LOCH GORM Sherry Cask Matured Limited Edition 2024 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

98,09 €

98,09 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Predstavujeme vám limitovanú edíciu Kilchoman LOCH GORM Sherry Cask Matured 2024, vynikajúcu single malt whisky, ktorá sľubuje jedinečný degustačný zážitok. Táto prémiová whisky s objemom 46 % obj. a objemom 0,7 l, uložená v nádherne navrhnutej darčekovej škatuli, je dôkazom záväzku spoločnosti Kilchoman v oblasti kvality a inovácií. Jej jedinečná predajná ponuka spočíva v procese zrenia, pri ktorom strávi svoj život v špeciálne vybraných sudoch po sherry, čo má za následok bohatý, komplexný chuťový profil, ktorý ju odlišuje od ostatných whisky.

Kľúčové vlastnosti:
- Zrenie v sudoch po sherry: Kilchoman LOCH GORM prechádza jedinečným procesom zrenia v sudoch po sherry. To dodáva whisky hlbokú, bohatú chuť a výraznú farbu, čím sa zvyšuje jej celková príťažlivosť.
- Limitovaná edícia: Táto limitovaná edícia z roku 2024 je zberateľským artiklom, takže je ideálnym darčekom pre milovníkov whisky.
- Vysoký obsah alkoholu: Táto whisky s objemom 46 % ponúka robustnú a plnú chuť pre tých, ktorí oceňujú silný a aromatický nápoj.
- Prémiové balenie: Kilchoman LOCH GORM sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuli, ktorá z nej robí ideálny darček na špeciálne príležitosti.

Výhody a hodnota:
Zrenie v sudoch po sherry dodáva whisky Kilchoman LOCH GORM jedinečnú výhodu na trhu s whisky. Poskytuje bohatý, viacvrstvový chuťový profil, ktorý je komplexný a uspokojivý. Status limitovanej edície dodáva whisky exkluzivitu a zberateľský charakter, čo oslovuje znalcov a zberateľov. Vysoký obsah alkoholu zaručuje robustnú, plnú chuť, zatiaľ čo prémiové balenie zvyšuje jej príťažlivosť ako darčeka.

Použitie a bezpečnosť:
Aby ste si mohli naplno vychutnať whisky Kilchoman LOCH GORM, nalejte malé množstvo do pohára na whisky a pred ochutnávkou ju nechajte niekoľko minút dýchať. To umožní, aby sa chuť otvorila a alkohol zjemnil. Vždy konzumujte zodpovedne a po konzumácii sa vyhnite obsluhe ťažkých strojov.

V porovnaní s ostatnými whisky vo svojej kategórii vyniká Kilchoman LOCH GORM Sherry Cask Matured Limited Edition 2024 jedinečným procesom zrenia, vysokým obsahom alkoholu a prémiovým balením. Zatiaľ čo iné whisky môžu ponúkať podobné vlastnosti, Kilchoman LOCH GORM prináša jedinečný a vynikajúci chuťový zážitok za konkurencieschopnú cenu.

Vo svete prémiových whisky je Kilchoman LOCH GORM Sherry Cask Matured Limited Edition 2024 výnimočnou voľbou. Vďaka svojmu osobitému procesu zrenia, vysokému obsahu alkoholu a exkluzívnemu statusu je vyhľadávaným produktom pre milovníkov whisky. Či už ste zberateľ, znalec, alebo jednoducho hľadáte dokonalý darček, Kilchoman LOCH GORM je voľba, ktorú neoľutujete.
Tabuľka dát
Kilchoman
Nové
chat Komentáre (0)