Teeling Whiskey SINGLE GRAIN 15 Years Old Sauvignon Blanc Cask 50% Vol. 0,7l | Írsky Whiskey | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Teeling Whiskey SINGLE GRAIN 15 Years Old Sauvignon Blanc Cask 50% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si vynikajúcu chuť Teelingu Whisk(e)y Single Grain, ktorý s láskou dozrieva v sudoch po Sauvignon Blanc. Táto jedinečná zmes dodáva vašej whiskey dráždivé ovocné tóny a dodáva jej sofistikovaný nádych. Bohatá, jemná chuť sa roztancuje na vašom podnebí a s každým dúškom vás vezme na cestu írskym dedičstvom. Zabalená v štýlovej darčekovej škatuľke je dokonalým darčekom pre milovníka whiskey vo vašom živote. Vychutnajte si túto prémiovú whiskey, ktorá v sebe ukrýva údernú chuť, ale zároveň si zachováva ľahkú konzumovateľnosť. Vychutnajte si tradíciu, ochutnajte rozdiel!

75,49 €

75,49 € Bez DPH

Popis
Zoznámte sa so spoločnosťou Teeling Whisk(e)y Single Grain, nádherná írska whiskey, ktorá dokonale dozrieva v sude po Sauvignon Blanc. Nie je to len fľaša whiskey, je to darček sofistikovanosti a chuti, zabalený v elegantnej darčekovej škatuli.

The Teeling Whisk(e)y Single Grain je skutočne jedinečným zážitkom. Vyrába sa z jednozrnnej írskej whiskey a zreje v najlepších sudoch po Sauvignon Blanc viac ako desať rokov. Výsledkom tohto netradičného spojenia obilia a hrozna je whiskey, ktorá má bohatú chuť a komplexnosť, ale zároveň je hladká a ľahko sa pije. Proces zrenia dodáva whiskey jemný nádych ovocnej esencie vína, čo jej dodáva dráždivý rozmer.

Pri 50 % objemu je táto whiskey odvážna a robustná, ale zachováva si hladký, jemný charakter, vďaka ktorému sa neuveriteľne dobre pije. Či už ste skúsený nadšenec whiskey, alebo práve začínate svoju cestu do sveta kvalitných destilátov, oceníte hĺbku a komplexnosť tejto výnimočnej whiskey.

Whisky Teeling je uložená v štýlovej darčekovej škatuľke Whisk(e)y Single Grain je fantastickým darčekom na akúkoľvek príležitosť. Či už ide o narodeniny, výročie alebo len tak, táto fľaša určite urobí dojem. A samozrejme, rovnako príjemná je aj kúpa pre vás, pre chvíle, keď si chcete sadnúť, relaxovať a vychutnať si skutočne výnimočnú whiskey.

Tak prečo čakať? Vychutnajte si jedinečnú zmes chutí vo víne Teeling Whisk(e)y Single Grain ešte dnes. Je to cesta chuti, na ktorú nezabudnete.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Teeling
Krajina pôvodu
Írsko
chat Komentáre (0)