Teeling Whiskey SINGLE GRAIN 15 Years Old Sauvignon Blanc Cask 50% Vol. 0,7l | Irsk Whiskey | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Teeling Whiskey SINGLE GRAIN 15 Years Old Sauvignon Blanc Cask 50% Vol. 0,7l

1.40 kg
Forkæl dig selv med den udsøgte smag af Teeling Whisk(e)y Single Grain, kærligt lagret på Sauvignon Blanc-fade. Denne unikke blanding giver fristende frugtagtige noter og tilføjer et sofistikeret twist til din whiskyoplevelse. Den rige, bløde smag danser på din gane og tager dig med på en rejse gennem den irske kulturarv med hver slurk. Indpakket i en stilfuld gaveæske er det den perfekte gave til whiskyelskeren i dit liv. Nyd denne førsteklasses whisky, der har masser af smag, men alligevel er let at drikke. Nyd traditionen, smag forskellen!

75,49 €

75,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Mød Teeling-folket Whisk(e)y Single Grain, en dejlig irsk whisky, der er lagret til perfektion på Sauvignon Blanc-fad. Dette er ikke bare en flaske whisky, det er en gave af raffinement og smag, alt sammen pakket ind i en elegant gaveæske.

The Teeling Whisk(e)y Single Grain er en helt unik oplevelse. Den er lavet på irsk single grain whiskey og lagret på de fineste Sauvignon Blanc-fade i over et årti. Denne utraditionelle blanding af korn og druer resulterer i en whisky, der er rig på smag og kompleksitet, men alligevel blød og let at drikke. Lagringsprocessen giver et subtilt strejf af vinens frugtagtige essens og tilføjer en pirrende dimension til whiskyen.

Med en volumen på 50 % er denne whisky fed og robust, men den bevarer alligevel en blød og mild karakter, som gør den utrolig letdrikkelig. Uanset om du er en erfaren whiskyentusiast, eller du lige er begyndt din rejse ind i en verden af fin spiritus, vil du sætte pris på dybden og kompleksiteten i denne ekstraordinære whisky.

Teeling præsenteres i en stilfuld gaveæske Whisk(e)y Single Grain en fantastisk gave til enhver lejlighed. Uanset om det er en fødselsdag, et jubilæum eller bare fordi, så vil denne flaske helt sikkert imponere. Og selvfølgelig er den lige så god at købe til sig selv, til de øjeblikke, hvor man har lyst til at læne sig tilbage, slappe af og nyde en virkelig exceptionel whisky.

Så hvorfor vente? Oplev den unikke blanding af smage i Teeling Whisk(e)y Single Grain i dag. Det er en smagsrejse, du aldrig vil glemme.
Produktinformation
Ny
Brand
Teeling
Oprindelsesland
Irland
chat Anmeldelser (0)