Writer's Tears Single Pot Still Irish Whiskey 46% Vol. 0,7l | Írsky Whiskey | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Writer's Tears Single Pot Still Irish Whiskey 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vyskúšajte hladkú a bohatú chuť írskej whisky Writer's Tears Single Pot Still Whisk(e)y. Toto tekuté zlato je snom pre milovníkov whisky, pretože ponúka symfóniu jemných tónov a chutí. Či už ste skúsený popíjač alebo zvedavý nováčik, táto whiskey, prezentovaná v elegantnej darčekovej škatuľke, je potešením pre vaše chuťové poháriky. Od jej hrejivej, lákavej vône až po dlhý, uspokojujúci záver, každý dúšok rozpráva príbeh. Nie je to len whiskey, je to cesta. Vychutnajte si autentickú írsku tradíciu s whisky Writer's Tears. Ideálny darček na výnimočné príležitosti alebo na útulný večer. Vychutnajte si ju zodpovedne!

65,89 €

65,89 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Doprajte si jemnú a bohatú chuť írskej whisky Writer's Tears Single Pot Still Whisk(e)y. Tento výnimočný nápoj je dokonalou kombináciou tradície a inovácie, ktorá je navrhnutá tak, aby potešila znalcov whiskey aj príležitostných konzumentov.

Vyrobená s maximálnou starostlivosťou v srdci Írska, každý dúšok vás vezme na cestu sviežou, zelenou krajinou a časom overenými destilačnými technikami. Výsledok? Whiskey s komplexným, ale vyváženým profilom, ktorá je v srdci skutočne írska.

Writer's Tears je single pot still whiskey, ktorá ponúka intenzívnu, plnú chuť. Vyrába sa zo zmesi sladového a nesladového jačmeňa a trikrát sa destiluje v tradičných medených kotlových destilačných zariadeniach. Tento proces jej dodáva jedinečný charakter a hĺbku, čím sa odlišuje od bežnej whisky.

Otvorenie fľaše Writer's Tears je pastvou pre zmysly. Whiskey vás privíta žiarivým zlatistým odtieňom a sľubuje nezabudnuteľnú cestu za chuťou. Vôňa je podmanivou zmesou ovocia, vanilky a medu, ktorá vedie k rovnako očarujúcej chuti. V chuti nájdete symfóniu chutí od chrumkavých jabĺk a sladkej vanilky až po náznak korenia, ktorú završuje dlhý, dlhotrvajúci záver.

Writer's Tears Single Pot Still Irish je balená v štýlovej darčekovej škatuľke Whisk(e)y predstavuje pôsobivý darček na akúkoľvek príležitosť. Či už oslavujete významný míľnik, vyjadrujete vďačnosť, alebo sa jednoducho chcete podeliť o nezabudnuteľný zážitok z whisky, tento nápoj vás určite zaujme.

Tak prečo čakať? Doprajte si fľašu whisky Writer's Tears Single Pot Still Irish Whisk(e)y. Je to viac ako len nápoj - je to zážitok. Objavte pravú podstatu írskej whiskey ešte dnes.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Walsh Whiskey Distillery
Krajina pôvodu
Írsko
chat Komentáre (0)