The Quiet Man AN CULCHISTE 12 Year Old Single Malt Irish Whiskey 46% Vol. 0,7l | Írsky Whiskey | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Quiet Man AN CULCHISTE 12 Year Old Single Malt Irish Whiskey 46% Vol. 0,7l

1.40 kg

63,69 €

63,69 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Predstavujeme Tichého muža AN CULCHISTE Single Malt Írsky Whisk(e)y - váš nový obľúbený dúšok! Táto výnimočná whiskey je dokonalou kombináciou jemnosti a komplexnosti, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre znalcov whiskey aj pre nováčikov.

Každá kvapka našej AN CULCHISTE Single Malt je starostlivo vyzrievaná dlhých dvanásť rokov, čo dodáva destilátu bohatú, hlbokú chuť, ktorej sa skutočne nedá odolať. Vysoký objem jej dodáva robustný a plný profil, no na jazyku zostáva pozoruhodne hladká s jemným teplom, ktoré pretrváva.

The Quiet Man AN CULCHISTE sa vyznačuje jedinečným írskym pôvodom. Je to whiskey, ktorá sa zrodila z tradície, vyrábaná osvedčenými destilačnými technikami a s dôkladnou pozornosťou venovanou detailom. Výsledkom je autentická chuť Írska - symfónia sladovej sladkosti, opečeného duba a jemných tónov korenia.

Naša whiskey nie je len nápoj, je to zážitok. Od momentu, keď vyklopíte zátku a zachytíte lákavú vôňu, cez prvý dúšok až po hrejivú, uspokojivú dochuť, The Quiet Man AN CULCHISTE Single Malt Írsky Whisk(e)y je absolútnym pôžitkom. Je to dokonalý doplnok k príjemnému večeru, búrlivej oslave alebo jednoducho k chvíľke pre seba.

The Quiet Man AN CULCHISTE Single Malt Írsky Whisk(e)y je viac ako len nápoj. Je svedectvom tradície, poctou remeselnej zručnosti a skutočným pôžitkom pre zmysly. Či už ste veteránom whisky alebo zvedavým začiatočníkom, jedno je isté: Keď ju raz ochutnáte, už nikdy sa na whisky nebudete pozerať rovnako. Tak smelo do toho, nalejte si pohár The Quiet Man AN CULCHISTE a nechajte dobrodružstvo začať!
Tabuľka dát
The Quiet Man
Nové
chat Komentáre (0)