Bols Cacao White Liqueur 24% Vol. 0,7l | Holandský likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bols Cacao White Liqueur 24% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si zvodnú sladkosť bieleho likéru Bols Cacao. Tento jedinečný nápoj, ktorý vyrobili skúsení liehovarníci, vám poskytne nádherné spojenie bohatej čokolády s nádychom vanilky. Je ideálny do koktailov alebo na ľad a dodáva luxusný, hladký záver každému nápoju. Či už ste skúsený mixológ, alebo hľadáte nový obľúbený dúšok, Bols Cacao White Liqueur nesmie chýbať vo vašej skrinke s alkoholom. Vychutnajte si krémovú, zamatovú textúru, ktorá dráždi vaše chuťové poháriky a zanechá vo vás túžbu po ďalšom. Nie je to len nápoj, je to zážitok. Vyskúšajte Bols Cacao White Liqueur ešte dnes a pozdvihnite svoje večery.

12,89 €

12,89 € Bez DPH

Popis
Objavte vynikajúcu chuť bieleho likéru Bols Cacao. Tento luxusný likér je vyrobený z najkvalitnejších kakaových bôbov, vďaka čomu má bohatú, krémovú chuť, ktorá je požitkárska a uspokojujúca. Jeho hladká textúra a sladká, čokoládová chuť z neho robia dokonalú voľbu pre milovníkov koktailov aj dezertov.

Bols Cacao White Liqueur je všestranný a ľahko sa mieša, vďaka čomu je nevyhnutnou súčasťou vášho domáceho baru. Či už vytvárate klasické koktaily alebo experimentujete s novými receptami, tento likér dodáva hĺbku chuti, ktorá dokáže premeniť každý nápoj na majstrovské dielo.

Biely likér Bols Cacao je nielen lahodný, ale je aj krásne prezentovaný. Elegantný, moderný dizajn fľaše je rovnako príjemný na pohľad ako likér na chuť, čo z neho robí fantastický darček na akúkoľvek príležitosť.

Ponorte sa do sveta prémiových likérov a doprajte si fľašu Bols Cacao White Liqueur. Vaše chuťové poháriky sa vám poďakujú!
Tabuľka dát
Bols
Nové
chat Komentáre (0)