Bols Cacao White Liqueur 24% Vol. 0,7l | Hollandsk likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bols Cacao White Liqueur 24% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den forførende sødme fra Bols Cacao White Liqueur. Denne unikke drik er fremstillet af eksperter og giver dig en dejlig blanding af fyldig chokolade med et strejf af vanilje. Den er perfekt til cocktails eller over is og giver en luksuriøs, blød finish til enhver drink. Uanset om du er en erfaren mixolog eller på udkig efter en ny favoritdrink, er Bols Cacao White Liqueur et must-have i dit barskab. Nyd den cremede, fløjlsagtige konsistens, der pirrer dine smagsløg og giver dig lyst til mere. Dette er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Prøv Bols Cacao White Liqueur i dag, og giv dine aftener et løft.

12,89 €

12,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Bols Cacao White Liqueur. Denne luksuriøse likør er fremstillet af kakaobønner af den fineste kvalitet, hvilket resulterer i en rig, cremet smag, der er både overbærende og tilfredsstillende. Den bløde tekstur og søde, chokoladeagtige smag gør den til et perfekt valg for både cocktailelskere og dessertentusiaster.

Bols Cacao White Liqueur er alsidig og nem at blande, hvilket gør den til et must-have i din hjemmebar. Uanset om du laver klassiske cocktails eller eksperimenterer med nye opskrifter, tilfører denne likør en dybde i smagen, der kan forvandle enhver drink til et mesterværk.

Bols Cacao White Liqueur er ikke bare lækker, den er også smukt præsenteret. Det slanke, moderne flaskedesign er lige så behageligt for øjet, som likøren er for ganen, hvilket gør den til en fantastisk gave til enhver lejlighed.

Dyk ned i en verden af førsteklasses likører, og forkæl dig selv med en flaske Bols Cacao White Liqueur. Dine smagsløg vil takke dig!
Produktinformation
Bols
Ny
chat Anmeldelser (0)