🌾Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER 2021 Refill Sherry Butt 1999 58,2% Vol. 0,7l in Holzkiste | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER 2021 Refill Sherry Butt 1999 58,2% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Zažite vynikajúce bohatstvo Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER! Tento jemný destilát, uložený v naplnenom sude po sherry, sa môže pochváliť jedinečnou, plnou chuťou, ktorá skutočne nemá konkurenciu. Pochádza z roku 1999 a je starostlivo vyzretá do dokonalosti, čo zaručuje jedinečný chuťový zážitok. Tento luxusný likér s 58,2 % obj. sa dodáva v krásnom balení v drevenej debničke s objemom 0,7 l, čo z neho robí ideálny darček pre náročných milovníkov whisky. Vychutnajte si dúšok whisky Glenfarclas a nechajte sa jej robustnou, vyladenou chuťou preniesť do balzamových letných večerov minulých rokov!

242,99 €

242,99 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do jedinečného zážitku s whisky Glenfarclas The Family Casks Single Cask v luxusnej drevenej kazete. Táto výnimočná Scotch pochádza zo slávnej pálenice Glenfarclas, ktorá je známa svojím bohatým dedičstvom a oddanosťou kvalite. Séria The Family Casks je výberom najlepších expresov z jednotlivých sudov liehovaru, pričom každý z nich je starostlivo vybraný tak, aby prezentoval hĺbku a rozmanitosť ich starých zásob.

Single Cask je skutočným stelesnením ducha Glenfarclas. Táto whiskey, ktorá dozrieva v naplnenom sude po sherry, sa môže pochváliť vynikajúcim chuťovým profilom. Je to nádherný tanec bohatej sladkosti sherry, komplexného korenia a náznakov sušeného ovocia. Vysoký obsah alkoholu umocňuje už aj tak hlbokú chuť a prináša plnú, robustnú whisky, ktorá zanecháva trvalý dojem.

To, čo robí túto whiskey skutočne výnimočnou, je jej obmedzená dostupnosť. Keďže ide o vydanie z jedného suda, existuje len obmedzený počet fliaš, takže každá z nich je vzácnym pokladom. Whiskey je prezentovaná v luxusnej drevenej kazete, ktorá jej dodáva ďalší nádych sofistikovanosti a robí z nej dokonalý zberateľský kúsok alebo darček pre každého milovníka whiskey.

Táto Glenfarclas Single Cask je viac než len fľaša whiskey; je to cesta históriou a remeselnou zručnosťou liehovaru. Každý dúšok je svedectvom remeselnej zručnosti a vášne, ktorá sa podieľa na tvorbe každej whiskey Glenfarclas. Nenechajte si ujsť príležitosť zažiť tento výnimočný výraz. Je čas pozdvihnúť svoju zbierku whisky s Glenfarclas The Family Casks Single Cask. Vychutnajte si ju zodpovedne a vychutnajte si každú kvapku tejto pozoruhodnej Scotch.
Tabuľka dát
Glenfarclas
Nové
Brand
Glenfarclas
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Highlands
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)