🌾Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER 2021 Refill Sherry Butt 1999 58,2% Vol. 0,7l in Holzkiste | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER 2021 Refill Sherry Butt 1999 58,2% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Oplev den udsøgte rigdom i Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER! Denne fine spiritus, der er lagret i en refill sherry butt, har en unik, fyldig smag, der virkelig er uden sidestykke. Den stammer fra 1999 og er blevet omhyggeligt lagret til perfektion, hvilket garanterer en uovertruffen smagsoplevelse. Denne luksuriøse spiritus med en volumen på 58,2% kommer smukt pakket i en trækasse på 0,7 liter, hvilket gør den til en ideel gave til den kræsne whiskyelsker. Nyd en slurk af Glenfarclas, og lad dens robuste, nuancerede smag transportere dig til tidligere tiders lune sommeraftener!

242,99 €

242,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i en unik whiskyoplevelse med Glenfarclas The Family Casks Single Cask i en overdådig trækasse. Denne exceptionelle Scotch kommer fra det berømte Glenfarclas-destilleri, der er berømt for sin rige arv og forpligtelse til kvalitet. Family Casks-serien er et udvalg af destilleriets fineste single cask-udtryk, der hver især er omhyggeligt udvalgt til at vise dybden og mangfoldigheden i deres lagrede lager.

Single Cask er en sand legemliggørelse af Glenfarclas-ånden. Whiskyen er modnet i en refill sherry butt og har en udsøgt smagsprofil. Det er en herlig dans af rig sherrysødme, komplekse krydderier og antydninger af tørret frugt. Det høje alkoholindhold forstærker den allerede dybe smag og giver en fyldig, robust dram, der efterlader et varigt indtryk.

Det, der gør denne whisky helt speciel, er dens begrænsede tilgængelighed. Da der er tale om en single cask-udgivelse, findes der kun et begrænset antal flasker, hvilket gør hver enkelt til en sjælden skat. Whiskyen præsenteres i en luksuriøs trækasse, der tilføjer et ekstra strejf af raffinement og gør den til et perfekt samlerobjekt eller gave til enhver whiskyelsker.

Denne Glenfarclas Single Cask er mere end bare en flaske whisky; det er en rejse gennem destilleriets historie og håndværk. Hver slurk er et vidnesbyrd om det håndværk og den passion, der ligger bag skabelsen af hver eneste Glenfarclas-whiskey. Gå ikke glip af muligheden for at opleve dette ekstraordinære udtryk. Det er tid til at løfte din whiskysamling med Glenfarclas The Family Casks Single Cask. Nyd den med ansvar, og nyd hver en dråbe af denne bemærkelsesværdige whisky Scotch.
Produktinformation
Glenfarclas
Ny
Brand
Glenfarclas
Oprindelsesland
Skotland
Region
Highlands
Speyside
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)