🌾Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER 2021 4th Fill Butt 1993 57,6% Vol. 0,7l in Holzkiste | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER 2021 4th Fill Butt 1993 57,6% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Vychutnajte si vynikajúcu chuť Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask. Tento jedinečný skvost dokonale dozrieva v 4. plnenom sude, ktorý prináša bohatú a robustnú chuť. Uložený v elegantnej drevenej škatuli je dokonalým doplnkom vašej zbierky whisky. Ponorte sa do dráždivej vône leta 2021, zachytenej v každej fľaši. Vďaka ohromujúcemu obsahu 57,6 % obj. vo vás každý dúšok určite zanechá túžbu po ďalších dúškoch. Spoznajte kúzlo whisky Glenfarclas - skutočný dôkaz umenia výroby whisky!

306,19 €

306,19 € Bez DPH

Popis
Zažite vznešenú chuť Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER v drevenej kazete. Táto lákavá Scotch whisky je špeciálnym vydaním z uznávanej pálenice Glenfarclas, ktorá je známa svojou vynikajúcou kvalitou a nadčasovým dedičstvom. Každý dúšok tejto single cask whisky odhaľuje komplexnú symfóniu chutí, vďaka čomu je dokonalým pôžitkom pre milovníkov whisky.

Jednou z výnimočných vlastností tohto produktu Glenfarclas je jeho proces zrenia. Vďaka dozrievaniu v štvrtom plnenom zadku je obdarená intenzívnou, bohatou chuťou, ktorá je hlboko ovplyvnená drevom. Výsledkom tohto procesu je jedinečná hĺbka a komplexnosť, vďaka ktorej je každý dúšok nezabudnuteľnou cestou chuti.

Whisky sa dodáva v krásnej drevenej škatuli, ktorá jej dodáva nádych elegancie a sofistikovanosti. Slúži ako dokonalý darček na špeciálne príležitosti alebo ako elegantný doplnok vašej osobnej zbierky whisky. Škatuľka nielenže zvyšuje estetickosť, ale zároveň zaisťuje, že fľaša whisky zostane v bezpečí.

Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER nie je len nápoj, je to zážitok. Je to o ocenení umenia výroby whisky, o ctení bohatého dedičstva a o vychutnaní si dokonalého chuťového zážitku. Či už ste znalec whisky, alebo začiatočník, ktorý chce objavovať, túto whisky Glenfarclas musíte vyskúšať.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta prémiovej whisky Glenfarclas a nechajte svoje zmysly vychutnávať bujnosť skutočne veľkolepého destilátu. Nezabudnite, že veľké chvíle sa často prežívajú pri poháriku skvelej whisky.
Tabuľka dát
Glenfarclas
Nové
Brand
Glenfarclas
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Highlands
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)