🌾Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER 2021 4th Fill Butt 1993 57,6% Vol. 0,7l in Holzkiste | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER 2021 4th Fill Butt 1993 57,6% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Nyd den udsøgte smag af Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask. Denne unikke perle er modnet til perfektion i en 4. fill butt, hvilket giver en rig og robust smag. Den ligger i en elegant trækasse og er den perfekte tilføjelse til din whiskysamling. Dyk ned i den fristende aroma af sommeren 2021, som er indfanget i hver flaske. Med sine fantastiske 57,6 % vol. vil hver slurk helt sikkert give dig lyst til mere. Oplev charmen ved Glenfarclas - et sandt vidnesbyrd om kunsten at lave whisky!

306,19 €

306,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den sublime smag af Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER i en trækasse. Denne lokkende Scotch whisky er en specialudgivelse fra det anerkendte Glenfarclas-destilleri, der er kendt for sin overlegne kvalitet og tidløse arv. Hver slurk af denne single cask-whisky afslører en kompleks symfoni af smage, som gør den til den perfekte nydelse for whisky-entusiaster.

Et af de mest fremtrædende træk ved dette Glenfarclas-produkt er modningsprocessen. Den er modnet i en fjerde fyldning og har en intens, fyldig smag, der er dybt påvirket af træet. Denne proces resulterer i en unik dybde og kompleksitet, som gør hver slurk til en uforglemmelig smagsrejse.

Whiskyen leveres i en smuk trækasse, som tilføjer et strejf af elegance og raffinement. Det er den perfekte gave til særlige lejligheder eller som en stilfuld tilføjelse til din personlige whiskysamling. Æsken forbedrer ikke kun æstetikken, men sikrer også, at whiskyflasken forbliver sikker og tryg.

Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Det handler om at værdsætte kunsten at fremstille whisky, værne om den rige arv og forkæle sig selv med den ultimative smagsoplevelse. Uanset om du er whiskykender eller nybegynder, er denne Glenfarclas-whisky et must.

Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af førsteklasses whisky med Glenfarclas, og lad dine sanser svælge i en virkelig storslået spiritus. Husk, at store øjeblikke ofte deles over et glas god whisky.
Produktinformation
Glenfarclas
Ny
Brand
Glenfarclas
Oprindelsesland
Skotland
Region
Highlands
Speyside
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)