🌾Douglas Laing PROVENANCE Ben Nevis 10 Years Old Single Cask Malt 46% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing PROVENANCE Ben Nevis 10 Years Old Single Cask Malt 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte lahodnú chuť Douglas Laing PROVENANCE Ben Nevis Single Cask Malt, jedinečný zážitok z whisky, ktorá dozrieva k dokonalosti viac ako desať rokov. Tento bohatý dôkaz škótskeho remeselného majstrovstva je s láskou plnený do fliaš so silným 46 % objemom, čo zakaždým zaručuje odvážny, chuťovo výrazný dúšok. Je uložená v elegantnej darčekovej škatuli a predstavuje dokonalý darček pre každého nadšenca whisky. Každý dúšok prináša dobre vyváženú zmes hladkých, robustných chutí, ktoré sú pre Ben Nevis jedinečné. Ponorte sa do sviežej, živej chuti najlepšej škótskej whisky Douglas Laing PROVENANCE Ben Nevis Single Cask Malt. Nepite len whisky, vychutnajte si zážitok!

72,49 €

72,49 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Objavte bohatú, plnú chuť Douglas Laing PROVENANCE Ben Nevis Single Cask Malt. Táto výnimočná whisky zreje desať rokov v jedinom sude, čo umožňuje, aby destilát nasal jedinečné vlastnosti dreva. Výsledkom je whisky, ktorá skutočne reprezentuje "provenienciu" svojho pôvodu - majestátnu horu Ben Nevis v Škótsku.

Každý dúšok tejto whisky vás vezme na cestu do škótskej Highlands. Rozvíja sa s robustnou chuťou, ktorá ponúka tóny opečeného sladu, sladkého medu a náznak dubového dreva. Záver je dlhý a uspokojivý, zanecháva teplú, korenistú dochuť, ktorá pretrváva.

Douglas Laing's PROVENANCE Ben Nevis sa vyrába v malých sériách, čo zaručuje, že každá fľaša ponúka osobitý, jedinečný zážitok. Je plnená do fliaš s veľkorysým objemom 46 %, čo prináša plnú chuť, ktorá určite poteší aj tých najnáročnejších milovníkov whisky.

Táto jemná whisky sa dodáva v nádherne navrhnutej darčekovej škatuli, vďaka čomu je ideálnym darčekom pre každého milovníka whisky. Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo chcete jednoducho vyjadriť svoje uznanie, táto single cask malt whisky je darček, ktorý si budete vážiť.

Zažite chuť pravého škótskeho dedičstva s Douglas Laing PROVENANCE Ben Nevis Single Cask Malt. Je to viac než len nápoj, je to cesta do srdca Škótska. Vezmite si fľašu ešte dnes a nechajte túto pozoruhodnú whisky hovoriť za seba.
Tabuľka dát
Ben Nevis
Nové
Brand
Douglas Laing & Co.
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Highlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)