Highland Park CASK STRENGTH Release 3 64,1% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Highland Park CASK STRENGTH Release 3 64,1% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite bohatú a výraznú chuť Highland Park Cask Strength, ktorá je teraz k dispozícii vo vynikajúcom darčekovom balení. Táto jedinečná jednosladová škótska whisky priamo zo srdca Škótska ponúka nádherný intenzívny zážitok z pitia. Každý dúšok odhaľuje hlboké, komplexné tóny ovocia a korenia, ktoré sú vyvážené charakteristickým Highland Park dymovým záverom. Jej vysoký proof prináša robustnú chuť, vďaka čomu je dokonalým darčekom pre náročných znalcov whisky. Potešte svoje zmysly odvážnou, nefiltrovanou chuťou Highland Park Cask Strength. Je to viac než len nápoj, je to zážitok, ktorý si treba vychutnať.

98,09 €

98,09 € Bez DPH

Popis
Zažite odvážnu chuť Highland Park CASK STRENGTH, tretie vydanie našej exkluzívnej série. Táto výnimočná škótska whisky plnená do sudovej sily prináša intenzívny chuťový profil, ktorý určite zapôsobí aj na tie najnáročnejšie chuťové bunky. Vďaka robustnému obsahu alkoholu je každý dúšok Highland Park CASK STRENGTH je cestou do srdca bohatého dedičstva našej pálenice.

Táto ohromujúca whisky je uložená v nádherne navrhnutej darčekovej škatuli, vďaka čomu je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Darujte ju znalcovi whisky alebo si doprajte tento luxusný destilát sami. Či už oslavujete špeciálnu udalosť, alebo si len užívate pokojný večer doma, Highland Park CASK STRENGTH je dokonalým pôžitkom.

Highland Park CASK STRENGTH je vyrobený s maximálnou starostlivosťou a dôrazom na detail. V našom liehovare sme hrdí na každý krok tohto procesu, od výberu najlepších ingrediencií až po starostlivý proces zrenia v našich tradičných dubových sudoch. Výsledkom je whisky jedinečnej kvality a charakteru.

Táto whisky sa vyznačuje aromatickou zmesou bohatého korenia a jemného dymu. Pri ochutnávaní sa rozvinie komplexnosť s vrstvami sladkého medu, sušeného ovocia a náznakom dubového dreva, ktorá vyvrcholí dlhým, hrejivým záverom, po ktorom budete chcieť ešte viac. Vďaka plnej chuti a hladkej štruktúre je vynikajúcou voľbou na popíjanie čistej alebo s ľadom.

Oslávte umenie výroby whisky s Highland Park CASK STRENGTH. Je to viac ako len nápoj - je to zážitok. Objednajte si svoju fľašu ešte dnes a objavte jedinečnú chuť Highland Park. Nečakajte, toto limitované vydanie tu nebude navždy!
Tabuľka dát
Highland Park
Nové
Región
Highlands
chat Komentáre (0)