Tomatin 15 Years Old Portuguese Collection PORT CASKS 2006 46% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tomatin 15 Years Old Portuguese Collection PORT CASKS 2006 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte svet bohatých chutí s našou kolekciou portugalských sudov Tomatin. Táto výnimočná whisky zrejúca 15 rokov sľubuje hladký zážitok pri popíjaní. Vyrobená na Škótskej vysočine, jej robustný charakter je formovaný zrením v prémiových portugalských portských sudoch. Pri každom dúšku sa objavia jemné tóny sladkého ovocia a korenia, vďaka čomu je chuť rovnako podmanivá ako jedinečná. Whisky sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuľke, vďaka čomu je ideálnym darčekom pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote. Zažite dokonalé spojenie tradície a inovácie s portskými sudmi Tomatin Portuguese Collection.

108,89 €

108,89 € Bez DPH

Popis
Objavte vznešenú jemnosť portugalského portského 15-ročného vína Tomatin z kolekcie sudov. Táto nádherná whisky, ktorá dozrievala v exotických portských sudoch, je dôkazom umenia tradičnej destilácie. Uzavretá v štýlovej darčekovej škatuli je dokonalým darčekom pre náročného milovníka whisky.

Liehovar Tomatin, ktorý sa nachádza v škótskom Highlands, je preslávený svojím výnimočným remeselným spracovaním. Táto konkrétna ponuka, zrejúca celých 15 rokov, je stelesnením ich odborných znalostí. Portské sudy dodávajú whisky jedinečný nádych, ktorý ju napĺňa nádhernou zmesou sladkých a ovocných chutí. Každý dúšok ponúka bohatú škálu tónov, od horkej čokolády a sušeného ovocia až po náznaky korenia a dubového dreva.

Tomatin 15 Years Old Portuguese Collection Port Casks nielen dobre chutí, ale aj dobre vyzerá. Sýty rubínový odtieň whisky je pohľadom, ktorý sľubuje zmyslový zážitok, ktorý je rovnako príjemný pre oči ako pre chuťové bunky. A so svojím silným 46 % obsahom alkoholu určite poskytne úžasne hrejivý pocit.

Darčeková škatuľka dodáva tejto prémiovej whisky záverečnú bodku. Je elegantná a zároveň pevná, navrhnutá tak, aby urobila dojem ešte pred odhalením fľaše. Či už obdarujete znalca whisky, alebo potešíte seba, Tomatin 15 Years Old Portuguese Collection Port Casks je voľba, ktorú neoľutujete.

Zažite podmanivý pôvab tejto jemnej whisky. Doprajte si whisky Tomatin 15 Years Old Portuguese Collection Port Casks - whisky, ktorá je viac ako len nápoj, je to cesta do srdca škótskeho dedičstva výroby whisky.
Tabuľka dát
Tomatin
Nové
Brand
Tomatin
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Highlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)