Tomatin 15 Years Old Portuguese Collection PORT CASKS 2006 46% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tomatin 15 Years Old Portuguese Collection PORT CASKS 2006 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Gå på opdagelse i en verden af rige smagsoplevelser med vores Tomatin Portuguese Collection Port Casks. Denne enestående whisky, der har lagret i 15 år, lover en blød oplevelse. Den er fremstillet i det skotske højland, og dens robuste karakter er formet af lagring på førsteklasses portugisiske portvinsfade. Hver slurk afslører subtile noter af sød frugt og krydderier i en smag, der er lige så fængslende, som den er unik. Whiskyen kommer i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Oplev den perfekte blanding af tradition og innovation med Tomatin Portuguese Collection Port Casks.

108,89 €

108,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den sublime blødhed i Tomatin 15 Years Old Portuguese Collection Port Casks. Denne storslåede whisky, som er modnet på eksotiske portvinsfade, er et vidnesbyrd om kunsten at destillere på traditionel vis. I en stilfuld gaveæske er det den perfekte gave til den kræsne whiskyelsker.

Tomatin-destilleriet, som ligger i det skotske Highlandser kendt for sit enestående håndværk. Denne særlige whisky, som har lagret i hele 15 år, er indbegrebet af deres ekspertise. Portvinsfadene tilfører whiskyen et unikt touch med en skøn blanding af søde og frugtagtige smagsnuancer. Hver slurk byder på et rigt udvalg af noter, fra mørk chokolade og tørrede frugter til et strejf af krydderier og egetræ.

Tomatin 15 Years Old Portuguese Collection Port Casks smager ikke bare godt, den ser også godt ud. Whiskyen har en lækker rubinrød farve, som er et syn for guderne, og som lover en sanseoplevelse, der er lige så behagelig for øjet, som den er for ganen. Og med sit robuste alkoholindhold på 46% vil den helt sikkert give en vidunderligt varmende fornemmelse.

Gaveæsken sætter prikken over i'et på denne førsteklasses whisky. Den er elegant og robust og er designet til at imponere, selv før flasken bliver afsløret. Uanset om du giver en gave til en whiskykender eller forkæler dig selv, er Tomatin 15 Years Old Portuguese Collection Port Casks et valg, du ikke vil fortryde.

Oplev denne fine whiskys fængslende tiltrækningskraft. Forkæl dig selv med Tomatin 15 Years Old Portuguese Collection Port Casks - en whisky, der er mere end bare en drink, det er en rejse ind i hjertet af Skotlands whisky-arv.
Produktinformation
Tomatin
Ny
Brand
Tomatin
Oprindelsesland
Skotland
Region
Highlands
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)