🌾Glencadam 15 Years Old White Port Cask Finish Limited Edition 2006 46% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glencadam 15 Years Old White Port Cask Finish Limited Edition 2006 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte jemnú, komplexnú chuť limitovanej edície Glencadam White Port Cask Finish. Táto whisky, ktorá dozrievala viac ako desať rokov, je dokončená v sudoch po bielom portskom, čo jej dodáva eleganciu a sofistikovanosť. Zažite bohaté ovocné tóny a jemný nádych korenia, ktoré ju odlišujú od tradičných whisky. Je to skutočná voľba pre znalcov, ideálny darček pre tých, ktorí majú náročný vkus. Vychutnajte si ponuku limitovanej edície Glencadam, krásne prezentovanú v darčekovej škatuli, a posuňte svoj zážitok z whisky na novú úroveň. Doprajte si luxus času a tradície so značkou Glencadam.

124,29 €

124,29 € Bez DPH

Popis
Zažite pôžitok z vynikajúcej chuti s limitovanou edíciou Glencadam White Port Cask Finish. Táto cenená Scotch whisky, ktorá zreje 15 rokov, je dôkazom histórie liehovaru Glencadam pri výrobe prvotriednych liehovín. Je uložená v nádherne navrhnutej darčekovej škatuli a predstavuje dokonalý darček pre niekoho výnimočného alebo sofistikovaný doplnok do vašej vlastnej zbierky.

Táto limitovaná edícia Glencadam bola odborne dokončená v sudoch po bielom portskom, čo dodá vášmu zážitku z popíjania jedinečný nádych. Vplyv sudov po bielom portskom vytvára komplexnú a vrstevnatú chuť, v ktorej sa spájajú tradičné bohaté sladové znaky Glencadamu s jemnými tónmi portského. Výsledkom je dokonalá rovnováha sladkej a suchej chuti s nádychom tropického ovocia a štipkou korenia.

Táto whisky s objemovou hmotnosťou 46 % poskytuje robustné a bohaté pitie bez toho, aby bola preplnená. Je hladká, hrejivá a nádherne aromatická. Každý dúšok je novým objavom, novým zážitkom pre vaše chuťové bunky.

Či už si ju vychutnávate čistú, s ľadom alebo ako základ sofistikovaného kokteilu, limitovaná edícia Glencadam White Port Cask Finish sľubuje nádherný zážitok z pitia. Každá fľaša je oslavou rafinovaného remeselného majstrovstva, cestou po pulzujúcom dedičstve škótskej whisky.

Tak prečo čakať? Odmeňte svoje chuťové poháriky whisky Glencadam White Port Cask Finish Limited Edition ešte dnes. Nie je to len whisky, je to zážitok.
Tabuľka dát
Glencadam
Nové
Región
Highlands
chat Komentáre (0)